Nikolić: Predložiću da SDP samostalno izađe na izbore u Nikšiću

"Duboko vjerujemo da je jednoj lošoj lokalnoj vlasti u Nišiću, čijim rezultatima i praksom su građani nezadovoljni potrebna alternativa. Isto tako vjerujemo da alternativa ne mogu biti eksponenetni centara moći iz druge države", rekao je Nikolić

13526 pregleda 63 reakcija 63 komentar(a)
Nikolić, Foto: SDP
Nikolić, Foto: SDP

Predsjednik SDP-a Nikšić Željko Nikolić kazao je danas će predložiti predložiti svom Opštinskom odboru (OO) da donese odluku da samostalno izađu na lokalne izbore i tako, kako novodi, odbrane crvenu vertikalu jakog građanskog Nikšića i Crne Gore.

"Duboko vjerujemo da je jednoj lošoj lokalnoj vlasti u Nišiću, čijim rezultatima i praksom su građani nezadovoljni potrebna alternativa. Isto tako vjerujemo da alternativa ne mogu biti eksponentni centara moći iz druge države, klerikalnih ili medijski, već su i Nikšiću i Crnoj Gori neophodni autentični predstavnici građanske Crne Gore", rekao je Nikolić.

On je u svom saopštenju naveo da je uvjeren da niti jedan od subjekata koji su najavili učešće na izborima ne predstavlja očekivanja tog dijela biračkog tijela i da će zato predložiti da SDP samostalno izađe na lokalne izbore u Nikšiću, koji se održavaju 14. marta.

Bonus video: