Mandić: Imamo uz nas Srbiju i RS, državna će raditi s lokalnim vlastima

"Imamo dobru osnovu, dobru energiju, snažnu podršku našeg naroda i zašto ne bismo osvojili Nikšić ubjedljivom pobjedom, da ne razmišljamo o tome da li ćemo zavisiti od ovoga ili onoga", kazao je jedan od lidera DF-a

14542 pregleda 60 reakcija 59 komentar(a)
Mandić na skupu u Župi, Foto: Screenshot/Facebook
Mandić na skupu u Župi, Foto: Screenshot/Facebook

Šef izborne kampanje koalicije "Za budućnost Nikšića“ i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić, kazao je kako je uvjeren u pobjedu na lokalnim izborima. Poručio je da uz sebe imaju Srbiju, bosansko-hercegovački entitet Republiku Srpsku, te da će državna vlast raditi zajedno sa lokalnim vlastima.

Ocijenio je da je atmosfera u susret izborima 14. marta u Nikšiću bolja od one koja je bila kada su osvojili vlast 30. avgusta.

"Imamo dobru osnovu, dobru energiju, snažnu podršku našeg naroda i zašto ne bismo osvojili Nikšić ubjedljivom pobjedom, da ne razmišljamo o tome da li ćemo zavisiti od ovoga ili onoga. Sve zavisi od nas, koliko ćemo mi da radimo. Mi imamo podršku našeg naroda, najbolji program, kandidata za gradonačelnika mladog i uspješnog, koji može da povede ovaj grad u pravom smjeru. Imamo republičku vlast koja će zajedno da radi sa lokalnim vlastima, imamo Srbiju uz nas, imamo Republiku Srpsku. Imamo sve ono što nam je potrebno da ovaj kraj i ovaj grad budu uspješni", kazao je Mandić na skupu u Župi nikšićkoj.

Nosilac liste "Za budućnost Nikšića" je poslanik Nove srpske demokratije Marko Kovačević.

Mandić je rekao kako Nikšićanima žele poručiti da hoće da ih zaposle, da će otvoriti perspektivu za mlade i obezbijediti sigurnost za penzionere i socijalno ugrožene grupe građana, te da namjeravaju da se obračunaju sa kriminalom i korupcijom.

Bonus video: