SNP: Kroz principe naše partije građani će konačno osjetiti boljitak, radi se i na zakonu o majkama

Oni su naveli da se neka od ovih rješenja, kao što je obezbjeđenje besplatnih udžbenika za osnovce sprovode već dugi niz godina u opštinama Berane i Plužine, u kojima SNP vrši vlast

4883 pregleda 28 reakcija 8 komentar(a)
SNP, Foto: SNP
SNP, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) Crne Gore izrazila je zadovoljstvo što se programski principi, kako su naveli, njihove partije ostvaruju i što će, kroz nova zakonska rješenja, koja je prihvatila Vlada Crne Gore, građani konačno osjetiti dugo očekivani boljitak.

"Predlaganje zakona o dječijem dodatku za našu djecu, o obezbjeđenju besplatnih udžbenika za osnovce, o povećanju minimalne zarade i staračkih naknada je veliki korak naprijed koji će našim građanima omogućiti bolji život i ispunjavanje onoga što smo godinama obećavali", kazali su iz SNP-a.

Oni su naveli da se neka od ovih rješenja, kao što je obezbjeđenje besplatnih udžbenika za osnovce sprovode već dugi niz godina u opštinama Berane i Plužine, u kojima SNP vrši vlast.

"Želimo da obradujemo i naše građanke i da im saopštimo da se radi i na Zakonu o majkama, te da će i njihov status biti riješen, a podsjećamo da je i prvobitni zakon usvojen na inicijativu SNP-a", naveli su oni.

.

Bonus video: