Šehović: Vrijednosni i civilizacijski sunovrat Crne Gore

Šehović je na Tviteru naveo da je Crna Gora, od države koja je bila primjer suživota i tolerancije, postala „društvo čija je mjera “slobode” koja nam je slavodobitno donijeta veličanje osuđenih ratnih zločinaca, koji na duši nose preko osam hiljada nevinih civila“

7464 pregleda 51 reakcija 49 komentar(a)
Šehović, Foto: SD
Šehović, Foto: SD

Predlog da ulica u Beranama dobije ime po ratnom zločincu Ratku Mladiću, vrijednosni je i civilizacijski sunovrat Crne Gore, ocijenio je poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović.

Savjet za davanje predloga naziva naselja, ulica i trgova u Beranama većinom glasova je usvojio predlog da jedna ulica u tom gradu ponese ime Mladića, bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske i haškog osuđenika.

Šehović je na Tviteru naveo da je Crna Gora, od države koja je bila primjer suživota i tolerancije, postala „društvo čija je mjera “slobode” koja nam je slavodobitno donijeta veličanje osuđenih ratnih zločinaca, koji na duši nose preko osam hiljada nevinih civila“.

„To je dostignuće nove Vlade, nakon svega dva mjeseca rada, i posljedica ideološke matrice koju nam je nametnula“, kazao je Šehović.

On je naveo da „teško da niže od ovoga možemo pasti“.

„Mada se sa ovakvom vlašću, i pokretom URA koji “nas čuva”, nikad ne zna“, dodao je Šehović

Bonus video: