SD: Vlada i dalje nije završila nabavku vakcina, a razriješila je 11 direktora i podijelila "plijen"

"Prva izjava za javnost ministarke zdravlja bila je da će biti
uvedene nove, "nepolitičke" mjere stručnjaka"

2668 pregleda 36 reakcija 35 komentar(a)
SD, Foto: Socijaldemokrate
SD, Foto: Socijaldemokrate

Vlada Crne Gore sa partnerima i dalje nije završila proces nabavke vakcina, broj oboljelih dnevno ide preko 600, a mjere su ublažene, ali to ne smeta da se odjednom, u takvom momentu, razriješi 11 direktora domova zdravlja i bolnica, a "plijen" podijeli Demokratskom frontu (DF), Demokratskoj Crnoj Gori, Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP) i ostalima, saopštile su danas Socijaldemokrate (SD).

"Prije nekoliko dana smo imali presjek od 650 oboljelih, a zatim preko 500. Prva izjava za javnost ministarke zdravlja bila je da će biti uvedene nove, "nepolitičke" mjere stručnjaka. Moramo joj zahvaliti što nas je evo, spasila tim nepolitičkim mjerama, baš kao što će kadrovi DF, SNP, Demokrata, Ujedinjene i Prave čije se postavljenje sprema po beranskim bolnicama i domovima zdravlja i šire, spasiti zdravstveni sistem", ističe se u saopštenju SD.

Iz te partije su kazali da narodu dok čeka vakcine i pad oboljelih nije ni ostalo ništa drugo nego da se šali kako popovi ordiniraju po bolnicama.

"Mi se zapravo nadamo da je to šala, jer ako je to zaista tako, vi, gospodo iz Vlade, ste najmanje za sprdnju, a mnogo više za krivičnu odgovornost, koju nalazite u svakome, osim u sebi", kazali su iz SD.

Bonus video: