DPS Budva: Demokrate kritikuju samo kad im nešto ne odgovara

Iz budvanskog odbora DPS podsjetili su da su 16. oktobra prošle godine tražili ponavljanje izbora na pet biračkih mjesta, a da su Demokrate pozdravile odluku Državne izborn komisije da taj zahtjev odbije
63 pregleda 5 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 20.12.2017. 12:07h

Demokratska Crna Gora, koja ni o čemu nema stav i mišljenje, ili ih formira za jednokratnu upotrebu, ponovo je pokazala da se još uvijek nije oporavila od posljednjeg poraza, određujući se prema svakom pitanju u društvu - kalkulantski i demagoški, poručuju iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista.

Takav odnos, smatraju u budvanskoj DPS, Demokrate imaju i prema institucijama poput Državne izborne komisije i Ustavnog suda.

Demokrate su juče kazale da je Ustavni sud potvrdio da je DIK partijska ćelija i produžena ruka DPS-a

"S obzirom da kod Demokrata svaki put kada im nešto ne odgovara, zavlada amnezija, i ničeg se sjećaju, podsjetićemo ih da je OO DPS u Budvi nakon 16.10.2016. godine tražio ponavljanje izbora na pet izbornih mjesta zbog toga što se glasači koji su svoje povjerenje putem pisma dali upravo njima, nisu upisali u biračku knjigu. Kada je Državna izborna komisija odbila taj zahtjev, Demokratama to nije smetalo, već su takvu odluku pozdravili. Bečićeva družina nije u stanju ni da se drži svog stava od prije godinu dana kada joj je Državna izborna komisija bila svijetla tačka u izbornom sistemu. Samo koji mjesec kasnije napadali su Ustavni sud i optuživali ga da falsifikuje svoje odluke, i to zato što im se nije dopadao stav ove institucije prema jednom zakonu. Danas taj isti sud hvale, jer im njegova odluka ide na ruku, a DIK - napadaju. I na kraju, uz napomenu da svakako poštujemo odluke nadležnih organa i ne želimo da ih komentarišemo, smatramo da ne bi bilo zgoreg da sudije Ustavnog suda koje su sada glasale o ponavljanju izbora na spornom biračkom mjestu, pogledaju žalbu DPS-a sa prošlih izbora i na koji su se način odredili prema istoj," poručuju iz OO DPS Budva.

Bonus video: