Ćorović na čelu Socijaldemokrata Bijelog Polja

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović, kazao je da je zadovoljan dosadašnjim radom tog odbora, ističući posebnu zahvalnost Mevlidi Gusinjac koja se nalazila na njegovom čelu

4968 pregleda 17 komentar(a)
Socijaldemokrate
Socijaldemokrate

Član Glavnog odbora Socijaldemokrata (SD), Ismar Ćorović, izabran je za predsjednika Opštinskog odbora te partije u Bijelom Polju.

Kako je saopšteno iz SD-a, na konvenciji održanoj u subotu izabran je novi sastav opštinskog odbora partije u tom gradu.

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović, kazao je da je zadovoljan dosadašnjim radom tog odbora, ističući posebnu zahvalnost Mevlidi Gusinjac koja se nalazila na njegovom čelu.

On je rekao da je taj odbor na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine značajno poboljšao svoj rezultat.

“Sada biramo novi sastav opštinskog odbora u koji uključujemo i nove ljude koji su pristupili partiji u minulom periodu. Vjerujem da će ti ljudi, zajedno sa našim dosadašnjim članovima i aktivistima, doprinijeti da SD u Bijelom Polju zabilježe još bolji izborni rezultat na prvim sljedećim izborima”, kazao je Brajović.

Ćorović je zahvalio na datom povjerenju, ističući da mu je posebna čast da bude na čelu odbora SD-a u Bijelom Polju i da se uopšte naziva socijaldemokratom.

On je rekao da će, kao činilac lokalne vlasti, nastaviti da ulažu maksimalne napore da građani Bijelog Polja žive bolje.

“Kao rukovodstvo odbora radićemo na jačanju partijske infrastrukture, realizaciji naših programskih politika i već sada započeti pripremu za lokalne izbore koji nas očekuju na proljeće iduće godine, a koji će, uvjeren sam, potvrditi dominantan karakter politike progresivnih, građanskih političkih snaga u našem gradu”, kazao je Ćorović.

Bonus video: