DSS Kotor: Bajković predsjednik odbora, Magud potpredsjednik

Sjednici na kojoj je izabran novi sastav odbora pristustvovali su predsjednica DSS Dragica Perović, potpredsjednik Matija Nikolić, članica Predsjedništva DSS i predsjednica SO Kotor Maja Mršulja

6201 pregleda 9 komentar(a)
Sa sjednice DSS, Foto: DSS
Sa sjednice DSS, Foto: DSS

Opštinski Odbor Demokratske srpske stranke (DSS) Kotor održao je Opštinsku skupštinu na kojoj je za predsjednika odbora izabran Ivo Bajković, a za potpredsjednika Stanko Magud, saopšteno je iz DSS.

Kako se navodi u saopštenju Bajković je pomorac, osnivač i istaknuti član DSS, a Magud, uspješni grbaljski domaćin i privatni preduzetnik.

Sjednici na kojoj je izabran novi sastav odbora pristustvovali su predsjednica DSS Dragica Perović, potpredsjednik Matija Nikolić, članica Predsjedništva DSS i predsjednica SO Kotor Maja Mršulja.

"Na početku svečanog dijela Skupštine pročitano je pozdravno pismo uvaženog Božidara Bojovića, prvog predsjednika DSS, koji se biranim riječima obratio skupštinarima, a gdje je istaknuto „da su DSS i njeni sadašnji čelnici ostali jedini dosledni sledbenici temeljne i izvorne ideje (Srpske) Narodne Stranke u duhovnom, nacionalnom i državnom jedinstvu srpskog naroda.“, poželjevši mu napredak i uspješan rad", kaže se u saopštenju DSS.

Perović ističe da vrijeme DSS dolazi, "jer kotorski primjer pokazuje da se sve više mladih djevojaka i momaka, interesuje za program i rad stranke, prepoznatljive po njegovanju tradicionalnih vrijednosti i svoje demokratičnosti i sa tim optimizmom odajem zahvalnost odanom članstvu Stranke sa dobrodošlicom novim članovima/članicama."

Bonus video: