Davidović: Hiljade sugrađana mi se javlja za posao

On je rekao da je plan Narodnog pokreta Crne Gore da se u naredne četiri godine zaposle svi Nikšićani bez radnog angažmana, za šta kako tvrdi, već odavno postoji strategija

14128 pregleda 49 reakcija 50 komentar(a)
Davidović, Foto: Narodni pokret Crne Gore
Davidović, Foto: Narodni pokret Crne Gore

Hiljade sugrađana mi se javlja za posao, saopštio je danas osnivač i lider Narodnog pokreta Crne Gore, Miodrag Daka Davidović.

On se kako je saopšteno iz Narodnog pokreta Crne Gore "osvrnuo na problem nezaposlenosti koji već predugo razara Nikšić i utiče na širu socijalnu i demografsku sliku grada pod Trebjesom".

"Hiljade sugrađana mi se javlja za posao. Nažalost, nijesam u prilici da im pojedinačno odgovorim, ali odgovoriću svima zajedno. Svi moramo da radimo", istakao je Davidović.

On je dodao da je plan Narodnog pokreta Crne Gore da se u naredne četiri godine zaposle svi Nikšićani bez radnog angažmana, za šta kako tvrdi, već odavno postoji strategija.

"Otvorićemo nove fabrike, ponovo ćemo pokrenuti postojeća industrijska postrojenja na teritoriji Nikšića koje već duži period ne rade, formiraćemo zadruge za izgradnju stanova, dovešćemo inostrane investiture sa kojima su već započeti pregovori, dodatno ćemo ulagati u postojeću privredu kao i razvoj i unaprijeđenje poljoprivrede i turizma. Svi ćemo imati posla. Ja sam siguran da zajedno umijemo da pobijedimo. Pobijediće Nikšić", rekao je Davidović.

Bonus video: