Krivokapić čestitao Srbiji Dan državnosti: Tradicionalno bliski odnosi biće dodatno osnaženi

"Raduje me činjenica da se naša ekonomska i infrastrukturna saradnja održala u vremenu finansijske neizvjesnosti i siguran sam da postoji prostor da je dodatno ojačamo"

11189 pregleda 59 reakcija 58 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić uputio je čestitke, povodom 15. februara – Dana državnosti Srbije, predsjednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić i građanima Srbije, saopšeno je iz njegovog kabineta.

„Uvjeren sam da će odnosi naše dvije tradicionalno bliske i prijateljske zemlje biti dodatno osnaženi kroz zajedničko angažovanje na intenziviranju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja. Inicijativniji i dinamičniji pristup jačanju dijaloga u atmosferi međusobnog povjerenja, razumijevanja i dobrosusjedstva bio bi samo na dobrobit naših država, ali i regiona u cjelini", rekao je Krivokapić.

On je dodao da zajednička vanjskopolitička opredjeljenja dvije države, regionalna saradnja i evropska integracija, obavezuju na nastavak intenzivnog rada na reformskim procesima.

"Raduje me činjenica da se naša ekonomska i infrastrukturna saradnja održala u vremenu finansijske neizvjesnosti i siguran sam da postoji prostor da je dodatno ojačamo", rekao je Krivokapić.

On je izrazio nadu da "ćemo uspješno prebroditi sve izazove koji stoje pred nama u teškim trenucima kroz koje svi prolazimo zbog zdravstvene krize izazvane pandemijom virusa COVID-19“.

Bonus video: