Joković Vučiću: Srbija pod Vašim rukovodstvom ide ka još većim uspjesima

On je kazao da treba uraditi sve što je neophodno kako bi bilateralni odnosi dvije zemlje bili na najvišem mogućem nivou

10539 pregleda 32 reakcija 32 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković čestitao je Dan državnosti Srbije predsjedniku Aleksandru Vučiću i svim građanima Srbije.

"Uvjeren da će Srbija pod Vašim rukovodstvom ići ka još većim uspjesima, koji će biti značajni za cijeli region Zapadnog Balkana, čestitam Dan državnosti Republike Srbije", rekao je Joković.

On je kazao da treba uraditi sve što je neophodno kako bi bilateralni odnosi dvije zemlje bili na najvišem mogućem nivou, "jer to od nas očekuju naši građani".

"Zajednička istorija i tradicija, te bratski i prijateljski odnosi naših građana, nameću nam obavezu da izgradimo međusobno povjerenje i zajednički radimo u onim oblastima gdje je to moguće i poželjno. Uz želju da Vas i Vaše građane prate dobro zdravlje, blagostanje i prosperitet, te očekujući bolje dane za sve zemlje Balkana, još jednom Vam čestitam ovaj veliki dan", kaže se u čestitki Jokovića

Bonus video: