"niko ne može da nas ucijeni"

"Narodni pokret" predao odborničku listu za izbore u Nikšiću

Slogan pokreta je "Za vaskrsenje Nikšića", a Davidović je ubjeđen da će pobijediti i o koalicijama ne želi ni da razmišlja

17596 pregleda 76 reakcija 53 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Biznismen Miodrag Daka Davidović, koji je nedavno osnovao "Narodni pokret" predao je Opštinskoj izbornoj komisiji listu za predstojeće izbore koji će se u Nikšiću održati 14. marta.

Slogan pokreta je "Za vaskrsenje Nikšića", a Davidović je ubjeđen da će pobijediti i o koalicijama ne želi ni da razmišlja.

"Narodni pokret je najbolje ono što u ovom momentu Nikšić ima. Narodni pokreć će biti čudo i vaskrs naše republike i našeg grada. Nikšić mora jednom da 'zatvori' tunel i vrati naše najbolje ljude. Narodni pokret je uzeo stvar u svoje ruke i on će znati kako da pokrene grad...Za sto dana od momenta kada dođemo na vlast osjetiće se napredak u Nikšiću. mi nemamo kud nazad. Dotakli smo dno i sa ovog dna moramo vaskrsnuti na radost našeg Narodnog pokreta", poručio je Davidović.

Kako je kazao njihov program se sastoji od četiri tačke – rješavanje problema nezaposlenosti, oživljavanje sela, rješavanje socijalnog pitanja i jeftinu gradnju stanova.

Nikšić mora da radi, kazao je Davidović, i obećao otvaranje novih fabrika, revitalizaciju postojećih, ali i "povratak" Elektroprivrede u grad pod Trebjesom. Obećao je povećanje minimalnih zarada i kazao da posle njihovog mandata u Nikšiću neće biti nezaposlenih. Kazao je da će podsticajnim mjerama zaustaviti napuštanje sela, kao i da cijena stanova nakon što on dođe na vlast neće biti veća od 430 eura po metru kvadratnom.

Narodni pokret
foto: Svetlana Mandić

"Neće više Nikšić da radi, a Podorica da se gradi. Nema više toga. Sa našim dolaskom sve će vaskrsnuti...Nikšić mora da bude mjesto gdje ljudi mogu od svoje plate da žive", poručio je Davidović.

Kazao je da ih niko nije zvao od postojećih političkih subjekata u Nikšiću da formiraju koaliciju jer znaju da oni pobjeđuju.

"Mi ne možemo da se nagađamo sa 50 stranaka hoće li biti, neće li biti. Mi imamo danas situaciju da nijesmo sposobni za šest mjeseci da odredimo direktora policije, a ne da pravimo nekakav bućkuriš od 50 koalicija i da tražimo da se ovaj program ostvari", kazao je Davidović.

Narodni pokret
foto: Svetlana Mandić

Kazao je da je Narodni pokret jedina slobodna partija koju niko ne može da ucijeni.

"To je jedina partija koja ne ide sa ispruženom rukom. To je jedina partija koja neće ići nikoga da pita ni za šta, ni ambasade, ni strane države, niti ikoga. Mi nemamo nikoga od Vladivostoka do Los Ađelesa, sem sami sebe. Mi nećemo biti sluge ničije", poručio je Davidović.

Narodni pokret
foto: Svetlana Mandić

Na listi se, kako je kazao, nalazi 50 odsto dama, osam najboljih studenata iz Nikšića, seljaci, radnici, intelektualci, penzioneri.

Na listi za odbornike "Narodnog pokreta" su Jovan Burić, Natalija Matijašević, Radivoje Vujičić, Željko Jovanović, Milica Perović, Božidar Butorović, Darko Novaković, Jovana Dubljević, Marko Varajić, Zoran Matijašević, Slavka Lončar, Darko Golović, Filip Nikolić, Aleksandra Vujović, Boško Tomanović, Boris Papić, Olivera Vujović, Stevo Božović, Vladimir Đurović, Sanja Lončar, Igor Backović, Dimitrije Vukotić, Ratka Vujičić, Mladen Đurković, Dimitrije Baćović, Biljana Dokić, Vasilije Perunović, Krsto Laković, Slađana Milić, Mina Mandić, Dušanka Popović, Ema Vukosavljević, Nemanja Jovanović, Vesna Aleksić, Biljana Mijušković, Božidarka Delibašić, Tanja Balić, Anđela Mirković, Mirjana Toljić i Mijat Božović.

Preporučujemo za Vas