Abazović čestitao Dan državnosti Vučiću, Brnabić, Dačiću

"Želim Vam, prije svega, uspješno okončanje borbe sa pošastima koronavirusa, koja je zahvatila cijeli svijet, te napredak i uspješnost u svim budućim poduhvatima vaše zemlje"

9656 pregleda 18 komentar(a)
Abazović, Foto: Twitter
Abazović, Foto: Twitter

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, uputio je čestitku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, predsjednici Vlade Ani Brnabić, predsjedniku Narodne Skupštine Ivici Dačiću, kao i ambasadi Republike Srbije u Podgorici.

"Koristim priliku da iskažem najiskrenije čestitke povodom Dana državnosti Republike Srbije", kazao je Abazović. On je naveo da Srbija ovogodišnji praznik obilježava u teškim uslovima izazvanim pandemijom sa kojom se uspješno i dostojanstveno bori.

Abazović je naveo da je pandemija nametnula novu stvarnost i podsjetila na suštinske vrijednosti.

"S tim u vezi, želim Vam, prije svega, uspješno okončanje borbe sa pošastima koronavirusa, koja je zahvatila cijeli svijet, te napredak i uspješnost u svim budućim poduhvatima vaše zemlje", naveo je u čestitki Abazović. Potpredsjednik Vlade je naveo da, cijeneći prijateljski odnos Crne Gore i Srbije, vjeruje da će obostranim nastojanjem učvrstiti buduću saradnju.

"Primite izraze mog najvišeg uvažavanja i srdačnih pozdrava", zaključio je u čestitki Abazović.

Bonus video: