Marković: Vlada CG da u roku od pet dana vrati srpskog ambasadora ili pozivamo građane da tamo ne ljetuju

"Znate kad Crna Gora može da stigne Srbiju u ekonomiji ili bilo kom smislu? Kada bi mi išli pješke, a oni da voze motor Kavasaki", kazao je Marković

11392 pregleda 104 reakcija 58 komentar(a)
Dragan Marković Palma, Foto: BETAPHOTO
Dragan Marković Palma, Foto: BETAPHOTO

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je Vladu Crne Gore da u roku od pet dana vrati srpskog ambasadora u Podgoricu, najavljujući da će u suprotnom pozvati građane Srbije da ne ljetuju na crnogorskom primorju.

On je kazao da je Crna Gora "protjerala ambasadora Srbije", a da s druge strane želi da srpski turisti dolaze na njeno primorje i pune njen budžet.

"Šta mi da radimo kad je u Srbiji veća prosječna plata, kad u Srbiju dolaze investitori a ne idu u Crnu Goru, pa nismo im mi krivi za to. Znate kad Crna Gora može da stigne Srbiju u ekonomiji ili bilo kom smislu? Kada bi mi išli pješke, a oni da voze motor Kavasaki", kazao je Marković na obilježavanju stranačke slave Sretenje u Jagodini.

Pozvao je Krizni štab za suzbijanje epidemije virusa korona da dozvoli ugostiteljima da rade do 23 časa kao i da omogući prisustvo "bar 10.000" navijača na predstojećoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana.

Bonus video: