Krivokapić: Podgorica mora biti simbol snage zakona, reda i pravde

"Današnja Podgorica kao mjesto gdje je skupljeno i znanje i struka mora imati snage da u novom vremenu vodi i predvodi Crnu Goru na putu dostizanja vrijednosti civilizovanog svijeta u čijem središtu je građanin, njegova prava i prosperitet", kazao je Krivokapić
101 pregleda 7 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.12.2017. 16:29h

Predsjednik SDP Ranko Krivokapić kazao je da Podgorica kao centar države mora biti primjer vladavine prava i simbol snage zakona, reda i pravde.

On je čestitao Dan oslobođenja Podgorice.

"Podgorica kao centar države mora biti primjer vladavine prava i simbol snage zakona, reda i pravde. Njen razvoj mora biti na dobro svih njenih građana i budućih generacija o kojima moramo posebno voditi računa. Samo tako Glavni grad može biti lokomotiva razvoja cijele države i primjer svima drugima kako treba odgovorno upravljati javnim dobrima. Poslijeratna Podgorica je izgrađivana na vrijednostima antifašizma, reda i rada koji je omogućio da se ona digne iz pepela i ruševina i postane centar Crne Gore. Današnja Podgorica kao mjesto gdje je skupljeno i znanje i struka mora imati snage da u novom vremenu vodi i predvodi Crnu Goru na putu dostizanja vrijednosti civilizovanog svijeta u čijem središtu je građanin, njegova prava i prosperitet. Uz podsjećanje da će se SDP svim svojim kapacitetima boriti za takvu Podgoricu, svim građanima čestitam 19. decembar, Dan oslobođenja Podgorice”, navodi se u čestitki Krivokapića.

Bonus video: