Demokratski front: Opozicija predvođena DF-om će ubjedljivo pobijediti u Podgorici

"Određene strukture u DPS-u, predvođene Duškom Markovićem, žele da nametnu Stijepovića za kandidata za gradonačelnika DPS-a i na ovim izborima, dok Milo Đukanović i njegova ekipa ne žele da Stijepovića vide čak ni na odborničkoj listi
11 komentar(a)
Podgorica grad vremenska, Foto: Zoran Đurić
Podgorica grad vremenska, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.12.2017. 15:54h

Demokratski front saopštio je da će opozicija predvođena Demokratskim frontom pobijediti na lokalnim izborima u Podgorici.

"Kampanja za lokalne izbore u Podgorici, u DPS-u poprima obrise panike, jer već danima se u prvi plan, medijski i terenski, gura odlazeći gradonačelnik Stijepović, koji je posle tri i po godine odlučio da se pojavi i pojasni domete i učinke svoga rada, doduše nepostojeće. Objašnjenje da se Slavoljub Stijepović poslednjih dana naglašeno eksponira zbog toga što Podgorica obilježava svoj praznik je naravno neutemeljeno. Istina je na drugoj strani - da određene strukture u DPS-u, predvođene Duškom Markovićem, žele da nametnu Stijepovića za kandidata za gradonačelnika DPS-a i na ovim izborima, dok Milo Đukanović i njegova ekipa ne žele da Stijepovića vide čak ni na odborničkoj listi. Zato je danas i upriličen raport Stijepovića kod Duška Markovića, da obećanjima o pomoći sa državnog nivoa premijer prikrije katastrofalne rezultate svoga pulena za sve ove godine rukovođenja Podgoricom. Jedno je sigurno - DPS ne treba da se previše sjekira oko izbora svog kandidata, jer će opozicija, predvođena DF-om, slaviti ubjedljivu pobjedu u Glavnom gradu", navodi se u saopštenju.

Iz Demokratskog fronta su kazali da su oni spremni "da nakon pobjede na lokalnim izborima riješe svako goruće pitanje u Podgorici"

"Politika'' Slavoljuba Stijepovića, za čitavo trajanje njegovog mandata, je bilo klasično ponižavanje Podgoričana, i pokušaj da se sitnim trikovima izbjegne činjenica da on jednostavno ne posjeduje kapacitet za obavljanje ovako odgovorne funkcije, na kojoj treba pokazati sve ono što on nema – ljubav prema Podgorici, znanje, odlučnost, energičnost, odgovornost, vještinu... I sada se dodatno vrijeđa inteligencija naših sugrađana, kada se, nakon tri i po godine apsolutnog odsustva interesovanja za naš grad, odnekle pojavljuje Stijepović da, u minut do dvanaest, plasira priču kako će da gradi kolektor, Dom starih, bulevare... Imao si Stijepoviću sasvim dovoljno vremena da riješiš brojne probleme Podgoričana, pa i te koje sada kandiduješ, ali si samo pokazao da tvoje neznanje i nerad nemaju granice, zbog čega ispaštaju naši sugrađani. Zato je DF spreman da nakon pobjede na lokalnim izborima, preuzme odgovornost, i da u veoma kratkom roku, kroz neposredni dogovor i komunikaciju sa građanima, riješi svako goruće pitanje u Podgorici", saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Bonus video: