SDP Cetinje: Mojkovačka ulica još nije završena, a ka' će ne znamo

"Pitanje za nadležne, da li građani Cetinja zaslužuju da ne mogu koristiti, ili mogu na sopstvenu odgovornost za sebe, svoju djecu, ali i automobile, jednu od najdužih i najprometnijih ulica grada"

4341 pregleda 9 komentar(a)
Jovanović, Foto: SDP
Jovanović, Foto: SDP

Članica Predsjedništva Opštinskog odbora (OO) Socijaldemokratske partije (SDP) Cetinje Milena Jovanović kazala je da je rekonstrukcija mojkovačke ulice na Cetinju započeta još u julu 2019. godine sa predviđenim rokom završetka od 90 dana, a da nije završena ni nakon 18 mjeseci.

"Mojkovačka ulica, još nije završena,a ka' će ne znamo", rekla je Jovanović.

Ona je dodala da se u samu realizaciju krenulo bez riješenih imovinsko-pravnih odnosa.

"Pitanje za nadležne, da li građani Cetinja zaslužuju da ne mogu koristiti, ili mogu na sopstvenu odgovornost za sebe, svoju djecu, ali i automobile, jednu od najdužih i najprometnijih ulica grada?! Da li treba da budu okruženi rupama, kanalima, zemljom, muljem, lokvama... Da li treba da su u bezbroj situacija lišeni struje, vode i interneta u doba pandemije, online učenja, rada, pa i druženja. Zar ne mislite da Cetinjani nadomak Istorijskog jezgra Prijestonice Crne Gore zaslužuju da sa asfalta ulaze u svoje domove", upitala jeo ona.

Ona je kazala da gradske vlasti dodatno troše 60.000 eura na privremeni asfalt "koji će služiti samo do nastavka rekonstrukcije, koji slično sudbini Đekne, ne znamo kada će biti".

"I na kraju, kad i ko će snositi odgovornost za probijanje rokova, maltretiranje građana i neodgovorno ponašane i upravljanje", zaključila je Jovanović.

Bonus video: