DPS Berane: Aktuelna vlast da zaštiti bezbjednost građana i turista

"Ovim je iz našeg grada poslata, vrlo ružna poruka turistima koji posjećuju Crnu Goru. Napori prethodne Vlade da se potencijali Bjelasice valorizuju i da ona postane regionalni ski centar pokušavaju da se urušavaju nedjelima koja su se sinoć dogodila u Beranama", kazali su iz beranskog DPS-a

5953 pregleda 13 komentar(a)
DPS Berane, Foto: DPS
DPS Berane, Foto: DPS

Beranski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) osudio je sinoćnji čin kamenovanja autobusa kosovske turističke agencije, kojim su putovali turisti u povratku sa zimovanja u Kolašinu i zahtijevao do aktuelne vlasti da zaštiti bezbjednost svih građana.

"Stidimo se ovakvih incidenata u našem gradu prouzrokovanih od strane neodgovornih pojedinaca ili grupacija, inspirisanih pomahnitalim nacionalizmom. Ovim je iz našeg grada poslata, vrlo ružna poruka turistima koji posjećuju Crnu Goru. Napori prethodne Vlade da se potencijali Bjelasice valorizuju i da ona postane regionalni ski centar pokušavaju da se urušavaju nedjelima koja su se sinoć dogodila u Beranama", kazali su iz beranskog DPS-a.

Povezani članci

17. Februar 2021.

U Beranama kamenovan autobus sa Kosova

Oni su poručili da su i ovog puta da su vrata Crne Gore otvorena za sve prijatelje i pozvali ih da dođu i upoznaju ljepote i prirodne potencijale naše države.

"Učinićemo sve da ovakve primitivne pojave budu eliminisane, pa pozivamo nadležne organe da pronađu počinioce i privedu ih pravdi. Takođe, od aktuelne vlasti zahtijevamo da zaštiti bezbjednost svih građana i svih turista koji borave ili posjećuju Crnu Goru", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: