Fatić: Nesavjesna ministarka i politički profiter Mandić pokazuju koliko im je zaista stalo do građana

"Strašno je gledati da se u ovako teškoj epidemiološkoj situaciji, koja je u potpunosti izmakla kontroli, o kojoj svjedočimo svakodnevnim gubicima, aktuelna vlast svađa oko pojedinačnog ličnog uticaja i učešća u donaciji sa političkom konotacijom", kazao je poslanik DPS-a

10106 pregleda 75 reakcija 74 komentar(a)
Fatić, Foto: DPS
Fatić, Foto: DPS

Dok na relaciji između Vlade i parlamentarne većine traje borba za doprinos oko zasluga za donacije vakcina iz Srbije, direktnu štetu plaćaju građani Crne Gore i to ljudskim žrtvama, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Bogdan Fatić.

"Strašno je gledati da se u ovako teškoj epidemiološkoj situaciji, koja je u potpunosti izmakla kontroli, o kojoj svjedočimo svakodnevnim gubicima, aktuelna vlast svađa oko pojedinačnog ličnog uticaja i učešća u donaciji sa političkom konotacijom", naveo je Fatić.

Smatra da, bez najmanje etičke, funkcionalne i političke odgovornosti, u jeku najveće pandemije koja je zadesila Crnu Goru, predstavnici vlasti traže svoju poziciju u pokušaju "izgradnje imidža spasitelja kod svojih birača".

"Na taj način, nesavjesna ministarka Jelena Borovinić Bojović i politički profiter Mandić pokazuju koliko im je zaista stalo do života građana naše države. Nakon njihove nesposobnosti, degradacije ličnosti, bruke i katastrofalnog rada, što rezultira užasnim posljedicama, pozivamo ih da se što prije distanciraju od ovakvog načina djelovanja u oblasti zaštite zdravlja u Crnoj Gori. U protivnom budu li kroz zdravstvenu situaciju, poigravanjem i taktiziranjem oko vakcina, nastavili sa režiranim cirkusom i jeftinim pripremnim radnjama oko nikšićkih lokalnih izbora, opravdano smo zabrinuti da Crnu Goru može zadesiti najcrnji scenario nezabilježen u skorijoj prošlosti", naveo je Fatić u saopštenju.