lakićević tvrdi da je to bio "šaljiv savjet"

SO Kolašin: Odbornik DPS-a prijetio Martinoviću

Martinović je poručio odborniku Nikoli Lakićeviću da se prijetnji ne plaši jer svoj posao radi časno i pošteno

10563 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Martinović, Foto: Dragana Šćepanović
Martinović, Foto: Dragana Šćepanović

U pauzi zasijedanja kolašinskog parlamenta odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Lakićević kazao je odborniku Demokrata u SO i poslaniku u Skupštini Vladimiru Martinoviću „ jednog dana kad nekom prespoji neko će te rašarafiti“. Lakićević je to rekao, kako Vijesti saznaju, nakon što je Martinović sa drugim odbornikom DPS imao kraću raspravu, dok se čekao kvorum za nastavak sjednice.

„Apsolutno se ne plašim prijetnji bile da su one direktne ili indirektne i od koga god dolazile. Svoj posao radim časno i posteno, nikom ništa nijesam dužan i nema te prijetnje da me može zaustaviti u borbi za bolje i pravednije društvo na putu evropskih standrda i u borbi protiv kriminala i korupcije“, prokomentarisao je Martinović konflikt sa odbornikom DPS.

U nastavku sjednice, iza gvornice, Martinović je „zahvalio Lakićeviću na dobronamjernim savjetima“.

„Pošto imate te informacije da bi neko mogao da me rašarafiti i zašarafi, pozivam Vas da to uradite što prije. Nema toga koga se plašim, jer nikom nijesam učinio ništa loše. Kukavički uvjek neko može nešto da uradi, pa neka izvoli. Borbu političku koju vodim, vodiću po cijenu ne znam čega, pa trajalo to makar dok me neko ne „zašarafi“ i „rašarafi“. Hvala Vam što ste bili dobronamjerni, ali me to neće uplašiti. Svako nek'radi svoj posao, vi vaš , a ja svoj“, kazao je , između ostalog, Martinović .

Lakićević tvrdi da je Martinoviću uputio „šaljiv savjet u pauzi sjednice“, te da to „nikako nije bila prijetnja“.

„Martinović je jednom od mojih partijskih kolega kazao grubo „Sjedi“. Na to sam regovao tako što sam odborniku Demokrata šaljivo kazao da će, zbog takvog obraćanja, jednom kad nekom prespoji, rašaraviti ga. On me onda upitao da to možda neću biti ja, na što sam odrečno odgovorio. Nije bila prijetnja već šaljiv savjet u pauzu sjednice SO“, rekao je odbornik DPS „Vijestima“.