"neophodni autentični predstavnici građanske Crne Gore"

Nikolić: Alternativa ne smije biti ona koju čine eksponenti centara moći iz druge države

"SDP kao izvorna državotvorna građanska partija će se zalagati za neophodne promjene u upravljanju gradom, za čisti građanski Nikšić, antifašistički i slobodarski grad Ljuba Čupića, za Nikšič kojim će se upravljati iz Nikšića i Crne Gore"

2232 pregleda 20 reakcija 22 komentar(a)
Nikolić, Foto: SDP
Nikolić, Foto: SDP

Iza nas u Socijaldemokratskoj partiji (SDP) ne stoje nikakvi centri moći, ni državni, ni crkveni, ni medijski već jedino moć trajanja, istog programa i vizije pune tri decenije koliko postojimo, saopštio je danas Željko Nikolić, nosilac liste "SDP- Srcem za Nikšić" na lokalnim izborima u tom gradu koji se održabvaju 14. marta.

"SDP kao izvorna državotvorna građanska partija će se zalagati za neophodne promjene u upravljanju gradom, za čisti građanski Nikšić, antifašistički i slobodarski grad Ljuba Čupića, za Nikšič kojim će se upravljati iz Nikšića i Crne Gore", istakao je Nikolić.

On je dodao da su Nikšiću potrebne promjene i alternativa.

"Ali nikako alternativa ne smije biti ona koju čine eksponenti centara moći iz druge države, već su i Nikšiću i Crnoj Gori neophodni autentični predstavnici građanske Crne Gore. SDP je politički subjekat koji je autentični zastupnik državotvornog biračkog tijela koje želi građansku Crnu Goru, Crnu Goru koja je svoja na svome i koja želi poštenu vlast okrenutu svim građanima a ne privilegovanim pojedincima", rekao je Nikolić.

On je kazao i da građani žele bolji život, izbore bez nepotrebnih tenzija i bez upliva bilo koga sa strane, jer o Nikšiću treba da odlučuju Nikšićani.

"Tražimo podršku nezavisnih građana Nikšića, slobodnih građana koji se ne mogu kupiti ni dolarima, ni dinarima, a ni eurima. Uvjereni smo u odličan izborni rezultat liste “SDP – Srcem za Nikšić” jer su na našoj listi ugledni ljekari, inženjeri, doktori, profesori, pravnici, ekonomisti, sportisti, koji svojom prošlošću i svojim radom u profesijama koje su obavljali zavrijeđuju pažnju da vode grad. Naša lista će biti garancija snažnog građanskog Nikšića koji će ponovo postati grad u koji se dolazi a ne grad iz kojeg se odlazi i odnosi", zaključio je Nikolić.

Preporučujemo za Vas