Policija: Iz medija smo upoznati o događajima u Nikšiću, preduzimamo aktivnosti

Fukcioner Demokratske Crne Gore Krsto Radović tvrdi da su njega i aktiviste koalicije "Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić" u nikšićkom naselju Kočani fizički i verbalno napali, kako tvrde, bezbjednosno interesantna lica

18466 pregleda 15 komentar(a)
Zgrad Uprave policije, Foto: Boris Pejović
Zgrad Uprave policije, Foto: Boris Pejović

Uprave policije saopštila je da je iz medija upoznata o događaju u naselju Kočani u Nikšiću.

Fukcioner Demokratske Crne Gore Krsto Radović tvrdi da su njega i aktiviste koalicije "Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić" u nikšićkom naselju Kočani fizički i verbalno napali, kako tvrde, bezbjednosno interesantna lica.

"Pripadnici Centra bezbjednosti Nikšić preduzimaju aktivnosti iz okvira svojih nadležnosti u cilju utvrđivanja okolnosti predmetnog događaja i identifikovanju svih lica koja su, prema navodima sa pres konferencije Demokrata, fizički i verbalno napali jedno lice koje je bilo u društvu K.R. i vrijeđala K.R. O događaju je obavješten nadležni državni tužilac", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nosilac liste "Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić", Momo Koprivica pozvao je v.d. direktora policije Zorana Brđanina, da smijeni načelnika i komandira nikšićkog Centra bezbjednosti, Tiha Goranovića i Darka Mađarića.

Bonus video: