boriće se stavom, znanjem i konkretnim mjerama

Damjanović: Rješavaćemo konkretne probleme građana

“Jer oni žele da pretvore naš Nikšić u palanku, da nas vrate u duboku prošlost”

5909 pregleda 106 reakcija 92 komentar(a)
Damjanović, Foto: Svetlana Mandić
Damjanović, Foto: Svetlana Mandić

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić, Sanja Damjanović razgovarajući danas sa sugrađanima istakla je veliko zadovoljstvo "činjenicom da građani ne žele živjeti u gradu i ambijentu kakav bi htjela da nametne sadašnja parlamentarna većina", saopšteno je iz ove koalicije.

“Jer oni žele da pretvore naš Nikšić u palanku, da nas vrate u duboku prošlost”, rekla je ona.

Damjanović je kazala da će u naredne četiri godine insistirati na otvorenosti lokalne uprave. U tom cilju istakla je da nijedan građanin neće ostati po strani, bez obzira na njegovo političko, ideološko i svako drugo opredjeljenje.

“Na kraju želim da poručim građanima Nikšića da uoči izbora dođu na naš Trg Slobode, naše srce grada i da još jedanput pogledaju osmijeh našeg velikana, heroja, antifašiste, Ljuba Čupića. U današnjoj Crnoj Gori, modernoj i mirnoj, prkositi onima koji jednostavno naš grad, naš Nikšić žele da predaju stranim faktorima poručujemo da ćemo se boriti stavom, znanjem, konkretnim mjerama, jednostavno boriće se Evropski tim za Nikšić”, rekla je Damjanović.

U saopštenju se dodaje da je Damjanović svjesna potencijala grada i njegovih stanovnika, sa vjerom u umjeće građana da mudro i hrabro izaberu svoje predstavnike, još jednom iskazala uvjerenje da će se Nikšić od 14. marta mijenjati nabolje.

Preporučujemo za Vas