Davidović: Okomili su se nas jer postavljamo pitanja od čega će živjeti građani Nikšića

"I prvi predlog na novoformiranoj skupštini Opštine Nikšić biće da se gradski trg u Nikšiću nazove 'trg Sv. Vasilija Ostroškog'"

12101 pregleda 62 reakcija 62 komentar(a)
Davidović, Foto: Narodni pokret
Davidović, Foto: Narodni pokret

Lider Narodnog pokreta Crne Gore i kandidat za gradonačelnika Miodrag Daka Davidović kazao je juče na tribini u Kličevu da su se svi "okomili" na njih, jer govore o konkretnim stvarima, o ekonomiji i konstantno postavljaju pitanja kako i o od čega će živjeti građani Nikšića.

"Zbog toga su se okomili na nas i govore da smo izdajnici", rekao je Davidović, saopšteno je iz Narodnog pokreta i dodao da se ne osvrću na medijske napade.

On je kazao da ne planiraju da prevare ljude te da narod u Nikšiću dobro zna da kad oni nešto obećaju "da će tako i biti".

"Da li Jovan, Vesna, Stevo, Daka i najbolji domaćini mogu biti izdajnici? Mi koji smo napravili više crkava i manastira nego što su ih oni vidjeli! Mi, koji želimo da radimo, mi koji želimo da od svog rada živimo mi smo izdajnici", rekao je Davidović.

Kako je soopšteno, Davidović je poručio da će, kada Narodni pokret dođe na vlast, raditi na tome da se postave dva spomenika Amfilohiju Radoviću.

"I prvi predlog na novoformiranoj skupštini Opštine Nikšić biće da se gradski trg u Nikšiću nazove 'trg Sv. Vasilija Ostroškog'. Postavićemo veliki spomenik Sv. Vasiliju, da nas čuva i opominje", rekao je Davidović i dodao da će spomenik biti gotov do 12. maja, kada se obilježava dan sveca.

"Taj Daka, koji sve ovo planira da uradi, on i njegovi ljudi su izdajnici, a oni nisu, oni su navodno oslobodioci Nikšića. Zbog ovoga svega, mi moramo da pobijedimo, da možemo sami da upravljamo i uradimo prave stvari za grad Nikšić", zaključio je Davidović.

Bonus video: