URA Nikšić: Malo ko može bez imalo stida izaći pred građane Crne Gore kao što mogu DPS funkcioneri

On navodi da svjedočimo sumanutoj situaciji u kojoj oni "koji su pozatvarali gotova sva radna mjesta u gradu Nikšiću i porast nezaposlenosti doveli do maksimuma, sada izlaze pred građane i kažu da će otvoriti nova radna mjesta

4461 pregleda 39 reakcija 39 komentar(a)
Šućur, Foto: URA Nikšić
Šućur, Foto: URA Nikšić

Malo ko može bez imalo stida izaći pred građane Crne Gore kao što mogu DPS funkcioneri a juče je to još jednom ilustrovala Sanja Damjanović, obećavši Nikšićanima da će DPS zaposliti 2.000 građana samo ako im se pokloni povjerenje na izborima i budu u prilici da u još jednom mandatu vrše vlast u Nikšiću, saopštio je danas Goran Šućur, kandidat za odbornika sa liste „Crno na bijelo“.

On navodi da svjedočimo sumanutoj situaciji u kojoj oni "koji su pozatvarali gotova sva radna mjesta u gradu Nikšiću i porast nezaposlenosti doveli do maksimuma, sada izlaze pred građane i kažu da će otvoriti nova radna mjesta".

„Još sumanutije je kad Damjanović prije nekoliko dana kaže za ministarku zdravlja Borovinić-Bojović da ne zna kako može da pogleda građane u oči a juče pred te iste građane Damjanović izlazi ispred DPS-a i obećava otvaranje 2. 000 novih radnih mjesta i procvat Nikšića. Događaj za rubriku 'Vjerovali ili ne'“, navodi Šućur.

On kaže da je DPS postavivši Damjanović u prvi plan kampanje u Nikšiću pokušao da zamaskira „stručnjake“ iz nikšićkog DPS-a poput Nebojše Radojičića, Sonje Nikčević, Veselina Grbovića, Radivoja Lale-Nikčevića i Milutina Simovića koji su uz amin šefa pokrali i pokopali Nikšić.

„No, uzalud im svaka predizborna aktivnost, jer u partiji koja je za trideset godina postala sabirni centar organizovanaog kriminala i korupcije svaka njihova kampanja je antkampanja njih samih i njihove politike. Građani Nikšića će im to jasno poručiti 14. marta“, rekao je Šućur.

Bonus video: