"žele da uruše ugled institucije"

Mitrović: Manipulacije i neistiniti navodi DPS-a

"Lice je primljeno je na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u našoj bolnici uvijek kad se radi o povredama zadobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem"

15158 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Marko Mitrović, Foto: Demokratska Crna Gora
Marko Mitrović, Foto: Demokratska Crna Gora

Direktor Opšte bolnice u Nikšiću Marko Mitrović demantovao je, kako je naveo "sve manipulacije i neistinite navode DPS-a koji su sračunati radi urušavanja ugleda institucija".

Opštinski odbor DPS Nikšić saopštio je da je dežurni koji je donio odluku o zadržavanju aktiviste koalicije "Za budućnost Nikšića" Luke Trebješanina u nikšićkoj bolnici brat predsjednika opštinskog odbora Demokrata.

Predsjednik nikšićkog Odbora Demokrata je Mitrović.

"Krajnje je licemjerno da podvalu i neistinu pokušava plasirati ona partija čija je politička perjanica bivši direktor Ilija Ašanin koji je nečasno, i suprotno Hipokratovoj zakletvi, lažirao stepen povreda prebijenih maloljetnika kako bi se izbjegla pravna odgovornost policijskih službenika koji su ta zlodjela činili u ime te partije. Činjenicu da je lažirao stepen povreda tih lica nije utvrdila ova ili ona partija već je to utvrdila zvanična državna institucija zaštitnika za ljudska prava i sloboda Crne Gore", navodi se u reagovanju Mitrovića.

Dodao je da se državne institucija "napokon oslobađaju i pametno oporavljaju od trodecenijske devastacije".

"Gospodo iz DPS-a, šta očekujete od nadležnih ljekara? Je li da lažiraju kao što su lažirali vaši partijski ljekari i eksponenti. E pa to je vrijeme prošlo i moraćete se pomiriti s tim. Lice je primljeno je na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u našoj bolnici uvijek kad se radi o povredama zadobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem", zaključio je Mitrović.

Preporučujemo za Vas