Mandić: Imamo šansu da u Nikšiću osvojimo apsolutnu vlast

"Mi imamo šansu, ako budemo dovoljno radili, da 14. marta naveče, prebrojimo toliki broj odborničkih mandata, da nam neće trebati niko za formiranje vlasti u Nikšiću", kazao je Mandić u Vraćenovićima

20662 pregleda 116 reakcija 115 komentar(a)
Sa skupa koalicije Za budućnost Nikšića u Vraćenovcima, Foto: Za budućnost Nikšića
Sa skupa koalicije Za budućnost Nikšića u Vraćenovcima, Foto: Za budućnost Nikšića

Pobjeda dosadašnje opozicije, a buduće vlasti u Nikšiću je neupitna, mi kao koalicija Za budućnost Nikšića, imamo šansu da osvojimo apsolutnu vlast, saopštio je predsjednik Nove srpske demokratije (NSD), jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) i šef izborne kampanje Koalicija za budućnost Nikšića Andrija Mandić.

Iz Koalicije za budućnost Nikšića je saopšteno da su u Vraćenovićima nastavili kampanju za lokalne izbore u Nikšiću koji se održavaju 14. marta.

"Mi imamo šansu, ako budemo dovoljno radili, da 14. marta naveče, prebrojimo toliki broj odborničkih mandata, da nam neće trebati niko za formiranje vlasti u Nikšiću", kazao je Mandić u Vraćenovićima.

Funkcioner DF Milutin Đukanović je rekao da će koalicija Za budućnost Nikšića raditi na otvaranju novih radnih mjesta, kako ljudi ne bi napuštali svoj grad.

"Mi smo na čelu sa našim budućim gradonačelnikom, Markom Kovačevićem, svi zajedno spremni da puno radimo, i da zaista napravimo od Nikšića ono što naš grad zaslužuje", rekao je Đukanović.

Odbornički kandidat Koalicije za budućnost Nikšića i funkcioner SNP Nenad Marković kazao je da će Nikšić u budućnosti postati ono što je nekad bio, da će biti centar ne samo Crne Gore, već i regionalni centar.

Gradonačelnik Budve Marko Carević rekao je da "posebno raduje što čujemo da je ovo najveća koalicija u istoriji Nikšića".

"Daj Bože da se braća slože, umnože i obože", kazao je Carević.

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od llidera DF Milan Knežević je "podsjetio na pobjedu nad diktatorskim režimom 30. avgusta, koji je 30 godina uništavao, devastirao i okupirao Crnu Goru."

Kandidat za gradonačelnika Nikšića, Marko Kovačević, je naglasio da će investitore dovesti u Banjane i Rudine i da će raditi na tome da oživi ovaj kraj.

Kovačević u Vraćenovićima
Kovačević u Vraćenovićimafoto: Za budućnost Nikšića

"Imamo veliki zadatak 14. marta, da zaokružimo broj četiri, da pobijedimo, da sami budemo jači od Demokratske partije socijalista, a onda ćemo bratski i ljudski zovnuti sve ostale da vladaju zajedno sa nama u Nikšiću", rekao je Kovačević.

Iz Koalicije za budućnost Nikšića su kazali da je skup je pozdravio i blagoslovio sveštenik Radenko Koprivica.

Mjerama koje su donesene zbog epidemiološke situacije u zemlji zabranjena su javna okupljanja, javne priredbe, sportski, politički, kulturno-umjetnički i privatni skupovi.

Dozvoljeni su prijavljeni javni skupovi do 25 osoba, u trajanju ne dužem od 60 minuta.

Obavezno je pridržavanje mjera fizičke distance od dva metra uz pravilno nošenje maski.

Gotovo sve političke partije koje učestvuju na lokalnim izborima u Nišiću su prekršile mjere prilikom predaje izbornih lista.

Bonus video: