Milačić se sastao s Šćekićem: Opozicija da nađe snage prevaziđe podjele, svađe i sujete

"Ukoliko se pojedinci u opoziicji budu vodili logikom parcijalnih interesa i usvojenim fenomenom ''najjačeg u opoziciji'', smjenjivost vlast na nivou cijele Crne Gore, biće nedostižna", poručio je Milačić
102 pregleda 77 komentar(a)
Prava Crna Gora, Dragoslav Šćekić, Foto: Prava Crna Gora
Prava Crna Gora, Dragoslav Šćekić, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 27.06.2018. 10:28h

Opozicija mora iznaći snage da prevaziđe podjele, svađe i sujete, ne bi li i na državnom nivou napravila rezultat kakav je bio u Beranama, saopštio je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, saopšteno je iz te partije.

Rukovodstvo Prave Crne Gore, na čelu sa Milačićem, boravilo je juče u Beranama gdje su se sastali sa predsjednikom Opštine Berane, Dragoslavom Šćekićem.

"Ukoliko se pojedinci u opoziicji budu vodili logikom parcijalnih interesa i usvojenim fenomenom ''najjačeg u opoziciji'', smjenjivost vlast na nivou cijele Crne Gore, biće nedostižna. Stoga je izuzetno važno da opozicija sada konsoliduje redove i snažno se fokusira na realne probleme u društvu, te da ostavi po strani međuopozicione svađe, koje samo dodatno razočaravaju biračko tijelo, kojoj god opozicionoj političkoj partiji ono pripadalo. Taj proces treba dominantno da predvode nova lica", kazao je Milačić.

Rukovodstvo Prave Crne Gore sastalo se i sa Vladikom Joanikijem.

"Posjetom Beranama i istaknutim pojedincima u tom gradu, kao i simpatizerima"„Prave" nakon radnih sastanaka u Nikšiću i Herceg Novom, Prava Crna Gora je i formalno započela proces formiranja ogranka, ali i kancelarije Prave Crne Gore u Beranama, kao nastavak opsežnog rada na podizanju partijske infrastrukture, koji će biti intezivan u narednom periodu", navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.