Kovačević: Opština Nikšić biće zgrada otvorenih vrata za sve građane, da rešavamo njihove probleme

"Dosadašnja vlast im je samo pravila probleme, mnogo toga se nagomilalo. Nama neće biti lako, ali mi ćemo biti tu za građane i za sve građane jednako", rekao je Kovačević

7886 pregleda 51 reakcija 51 komentar(a)
Kovačević, Foto: Za budućnost Nikšića
Kovačević, Foto: Za budućnost Nikšića

Opština Nikšić više neće biti zgrada distance između vlasti i građana, nego zgrada otvorenih vrata za sve građane Nikšića koji ovdje žive, za sve naše sugrađane, da rešavamo sve njihove probleme, jer dužnost svake vlasti jeste da rešava problema građana, poručio je Marko Kovačević, nosilac liste "Za budućnost Nikšića" na skupu koji je danas održan u centru grada.

"Dosadašnja vlast im je samo pravila probleme, mnogo toga se nagomilalo. Nama neće biti lako, ali mi ćemo biti tu za građane i za sve građane jednako. Vama hvala na ovoj podršci i vama hvala na tome što ste dobri sugrađani onim drugima koji to vama neće da budu. To je pravi primjer i tako treba da se ponašamo", kazao je Kovačević.

Sa današnjeg skupa
Sa današnjeg skupafoto: Za budućnost Nikšića

On je kazao da je energija dvije nedjelje prije izbora izvanredna.

"Sve pokazuje da ćemo ubjedljivo pobijediti 14. marta i da od 15. marta za Nikšić počinje nova budućnost koja pripada svim njegovim građanima. Idemo svi zajedno da radimo, da nam bude bolje, da naša djeca ostanu u Nikšiću i da Nikšić, jednostavno, zauzme ono mjesto koje mu pripada i u Crnoj Gori i u regionu", zaključio je Kovačević.

Mjerama koje su donesene zbog epidemiološke situacije u zemlji zabranjena su javna okupljanja, javne priredbe, sportski, politički, kulturno-umjetnički i privatni skupovi.

Dozvoljeni su prijavljeni javni skupovi do 25 osoba, u trajanju ne dužem od 60 minuta.

Obavezno je pridržavanje mjera fizičke distance od dva metra uz pravilno nošenje maski.

Gotovo sve političke partije koje učestvuju na lokalnim izborima u Nišiću su prekršile mjere prilikom predaje izbornih lista.

Bonus video: