"zabrinjava što policija nije odmah reagovala"

Demokrate: Pristalice DPS-a u Župi napale porodicu našeg aktiviste i oštetile mu imovinu

"Pristalice DPS-a pokušale su da sruše bilbord koji se nalazi na imanju Mušikića, a na šta je on reagovao u pokušaju da ih spriječi u nastrajima na njegovu imovinu", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore

48307 pregleda 1842 reakcija 177 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Demokratska Crna Gora tvrdi da su pristalice Demokratske partije socijalista (DPS) tokom današnje vožnje gradom, napale njihovog aktivistu Branka Mušikića, u Župi.

Iz Demokratske Crne Gore su naveli da se na imanju Mušikića nalazi bilbord koalicije "Mir je naša nacija".

"Pristalice DPS-a pokušale su da sruše bilbord koji se nalazi na imanju Mušikića, a na šta je on reagovao u pokušaju da ih spriječi u nastrajima na njegovu imovinu. Dakle, pristalice DPS-a su upale u posjed i napale Mušikića koji bio prinuđen da se brani. Tom prilikom su Mušikiću upućene najprimitivnije uvrede nakon čega su "patriote" prešle na gađanje Mušikića flašama i kamenicama usled čega su nastala oštećenja na njegovoj imovini. Osim toga, pristalice DPS-a su kamenovale bilbord na kojem je fotografija Moma Koprivice, nosioca liste koalicije "Mir je naša nacija" a što se može tumačiti i kao mafijaška poruka budući da se u koloni "patriota" nalazi pregršt bezbjednosno interesnatnih osoba", navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Dodaju da je za njih "najzabrinjavajuće što je policija reagovala tek kada je umalo došlo do fizičkog obračuna, a sve ostalo mirno posmatrala".

"Očigledno je da se mržnje, netolerancije i anticivilizacijskih vrijednosti pristalice ostataka poraženog režima neće otarasiti sve dok im idoli poput Brana Mićunovića, Zorana Lazovića i ostale kriminalne bulumente slobodno šetaju Crnom Gorom. Zbog ovakvih stvari, i svega onoga na šta je "Evropska mafija za Nikšić" spremna da učini ne bi li širila strah, 14. marta moramo ovjeriti pobjedu od 30. avgusta kako bismo jednom za svagda raskrstili sa mafijom i njenim političkim krilom", zaključuje se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Preporučujemo za Vas