"Golijani su preko 30 godina odolijevali ovom režimu i ovoj vlasti"

Kovačević: Da pošaljemo DPS jednom za sva vremena u prošlost

"Idemo do kraja, idemo do pobjede, za bolju budućnost Nikšića i Golije", istakao je Kovačević

3008 pregleda 26 reakcija 27 komentar(a)
Kovačević (desno) sa mještanima Golije, Foto: Za budućnost Nikšića
Kovačević (desno) sa mještanima Golije, Foto: Za budućnost Nikšića

Naša podrška iz dana u dan raste tom brzinom, da se mi danas borimo za to da sami imamo 51 posto podrške u Nikšiću, saopštio je Marko Kovačević, kandidat za gradonačelnika Nikšića koalicije Za budućnost Nikšića.

Iz te koalicije je saopšteno da su njeni članovi juče obišli Goliju.

Koaliciju Za budućnost Nikšića čine Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partija (SNP), Pokret za život Nikšića, Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija, Srpska radikalna stranka i Pokret penzionera i invalida rada i Socijalisti Crne Gore.

"Golijani su preko 30 godina odolijevali ovom režimu i ovoj vlasti, a sad ćemo na izborima 14. marta da potvrdimo ono od 30. avgusta, da potvrdimo vaših 30 godina borbe koju ste vodili, i da pošaljemo DPS (Demokratska partija socijalista) jednom za sva vremena u prošlost. Idemo do kraja, idemo do pobjede, za bolju budućnost Nikšića i Golije", istakao je Kovačević.

Predsjednik Nove srpske demokratije, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) i šef izborne kampanje koalicije Za budućnost Nikšića, Andrija Mandić pozvao je okupljene da glasaju za Kovačevića.

"Ja vas, Golijani, pozivam da glasate Za budućnost Nikšića, da glasate za Marka Kovačevića, jer na taj način glasate za svoju budućnost", istakao je Mandić.

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP), Vladimir Joković, naglasio je da oni koji su 30 godina vladali Crnom Gorom, sada obećavaju nova radna mjesta, obećavaju zapošljavanje, obećavaju evropski Nikšić, obećavaju mnogo toga.

"Samo ih jednom pitajte zašto to nijesu uradili za ovih 30 godina, pa da im vjerujemo", rekao je Joković.

Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić rekao je da je siguran da će Kovačević biti dobar gradonačelnik.

"Crna Gora pripada vama, i Nikšić pripada vama. Vi ćete sami odlučivati o vašoj sudbini preko nas, vaših predstavnika u vlasti, sve u liku i djelu našeg Marka Kovačevića koji će biti, siguran sam, dobar gradonačelnik", naveo je Vučinić.

Predsjednik mjesne zajednice, Dragutin Manojlović, kazao je da je ovo veliki dan za Golijane, kao što će i 14. mart biti veliki dan.

"Golijani će još snažnije i jače koračati ka budućnosti", kazao je Manojlović.