OSUDILI DEŠAVANJA U NIKŠIĆU I DRUGIM GRADOVIMA

Radnička partija: Svi incidenti će proći nakon 14. marta kada DPS i u Nikšiću pošaljemo u političku prošlost

"Nikšić pamti vrijeme prije DPS-a i građani znaju da je jedini način za oporavak grada pod Trebjesom raskid sa korumpiranom vlasću DPS-a koja vještacki izaziva tenzije da bi izbjegla poraz na predstojećim izborima"

3080 pregleda 26 reakcija 18 komentar(a)
Foto: Ranička partija
Foto: Ranička partija

Radnička partija osudila je incidente koji se u posljednje vrijeme dešavaju u Nikšiću ali i u drugim gradovima Crne Gore.

"Neprimjeran i neukusan protest na Cetinju zato što delegacija Vlade na čelu sa premijerom odaje počast kralju Nikoli pokazuje da se tenzije vještački podižu i da su kreirane na istoj adresi, a sve da bi se u Nikšiću stvorila atmosfera straha i nesigurnosti. Napad na starca od 83 godine na pragu od kuće i šutiranje vijenca kralju Nikoli pokazatelj su kako se "poštuju" narod i država", navodi se u saopštenju Radničke partije.

Dodaju da će sve to proći nakon 14. marta "kada i u Nikšiću pošaljemo Demokratsku partiju socijalista Mila Đukanovića u političku prošlost".

"Odlazeća vlast je svjesna da gubi pozicije i da je očekuje poraz. U Nikšiću su građani još na avgustovskim izborima pokazali da Đukanovićeva vlast više nema podršku pa preko nepostojećih nevladinih organizacija poput tzv Komitskog pokreta izaziva incidente na svakom koraku. Činjenica da se pred kućom Mušikića zaustavilo nekoliko luksuznih vozila i da su ljudi skandirali "posrbice" i "izdajnici" , sve govori. Nije slučajno da su se iste parole čule i na Cetinju".

Iz Radničke partija poručuju onima koji izazivaju incidente "da im neće pomoći ni kupovina glasova da izbjegnu siguran poraz na nikšićkim izborima".

"Nikšić pamti vrijeme prije DPS-a i građani znaju da je jedini način za oporavak grada pod Trebjesom raskid sa korumpiranom vlasću DPS-a koja vještacki izaziva tenzije da bi izbjegla poraz na predstojećim izborima", zaključuje se u saopštenju

Preporučujemo za Vas