Demokrate: Predaja Krupca tajkunima napada svaku ideju koja je u interesu građana Nikšića

Kazali su da nije iznenađujuće što onima koji Nikšić "daju na upravljanje kriminalcima, smetaju ozbiljni, kvalitetni, inovativni i superiorni projekti njihove koalicije"

5155 pregleda 2 komentar(a)
Logo, Foto: Demokrate
Logo, Foto: Demokrate

Oni koji imaju ambiciju da Krupac valorizuju tako što će ovo vrijedno parče zemlje i biser našeg grada, predati tajkunima i kriminalcima, napadaju svaku ideju koja je u interesu građana Nikšića, kazali su iz koalicije "Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić"

Njihovo saopštenje uslijedilo je nakon teksta iz Evropskog tima za Nikšić u kome optužuju Demokrate za prikupljanje jeftinih političkih poena tokom priče o uređenju izletničke zone u neposrednoj blizini jezera Krupac.

Kazali su da nije iznenađujuće što onima koji Nikšić "daju na upravljanje kriminalcima, smetaju ozbiljni, kvalitetni, inovativni i superiorni projekti njihove koalicije"

"Ali ono što možemo sa sigurnošću da obećamo svim građanima, to je da se od 14. marta u ovom gradu više neće pitati ni Mićunovići, ni Lazovići, ni bjelosvjetski kriminalci, niti ulični banditi sa fantomkama. Neće se pitati, niti o Nikšiću i Krupcu odlučivati DPS - radikalna desničarska organizacija, već pomireni, dostojanstveni i evropski Nikšić, koga će predstavljati ljudi sa znanjem i koji će raditi za platu i ni centa mimo plate", napisali su u saopštenju Demokrata koje nije potpisano.

Oni su pozvali na TV duel Moma Koprivice i "njihovog stvarnog nosioca liste- Brana Mićunovića".

"Izvolite, neka dođe i predstavi argumente i projekte o Krupcu. Da čujemo i vidimo šta to nudite građanima, ko nudi i za čije interese. Izvolite, izađite na crtu, mi vas čekamo ako imate hrabrosti", napisali su oni.

Dalje u saopštenju navode da "umjesto toga, vama kao radikalnoj političkoj grupaciji očito više priliče kukavički napadi na kuće u sred noći. Napadi na imanja poštenih i časnih domaćina. Obračuni sa starcima od 82 godine. Paljenje automobila nikšićkoj sirotinji samo zato što podržavaju našu koaliciju. Fizički napadi uličnih bandita na naše funkcionere. To je postao vaš repertoar političke borbe"

"A znamo i zbog čega to radite. Znamo i mi i vi, da ogroman broj građana Nikšića otkazuje podršku piromanima i staje na stranu pomirenog, poštenog i časnog Nikšića koji predvodi Momo Koprivica. Nasiljem nećete zaustaviti vaše osipanje, a naš rast. Niko se ne boji raštimovane i odlazeće garniture jer nema građanina Nikšića koji ne zna da je 14. marta kraj DPS-u u Nikšiću", napisali su u saopštenju koje nije potpisano.

Bonus video: