DPS Nikšić: Rasvijetliti "napad" na Trebješanina, tužilaštvo na potezu

OO DPS Nikšić tvrdi da je Pero Mitrović prekršio zakon i da je "izašao iz izolacije da bi potpisao izvještaj o povredama DF aktiviste Luke Trebješanina"

2431 pregleda 17 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić traži od tužilaštva i Ministarstva zdravlja da se izjasne povodom slučaja Pera Mitrovića, koji je, kako tvrde, "prekršio zakon".

U saopštenju OO DPS Nikšić tvrde da je Mitrović "izašao iz izolacije da bi potpisao izvještaj o povredama DF aktiviste i rođaka Andrije Mandića, Luke Trebješanina".

"Iako mnoge okolnosti ukazuju da je slučaj napada na Trebješanina, montiran u političke i medijske svrhe, ostavljamo nadležnim organima da ispitaju sve okolnosti - od toga da neko kome su nanesene teške tjelesne povrede nema ni ogrebotinu, dotle da je dan poslije teških povreda, veselo, doskakutao do policije", navodi se u nepotpisanom saopštenju DPS Nikšić.

Dodaju da ovi slučaji ne smije ostati bez epiloga, te da bi u suprotnom nadležne institucije "preuzele ulogu saučesnika u ovom krivičnom djelu".

Bonus video: