Demokratska srpska stranka Nikšić podržala Narodni pokret Davidovića

"Njegov ekonomski program je sasvim sigurno jedini program sa pokrićem za njegovo sprovođenje, a ne politička farsa zbog zauzimanja fotelja"

6111 pregleda 11 komentar(a)
Foto: DSS
Foto: DSS

Opštinski odbor Demokratske srpske stranke Nikšić podržao je Narodni pokret Miodraga Dake Davidovića na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću koji se održavaju 14.marta.

"Imajući u vidu osnovni cilj Demokratske srpske stranke, a to je očuvanje identiteta, državotvornosti i cjelokupne slobode srpskog naroda u Crnoj Gori DSS taj svoj cilj izražava demokratskim političkim sredstvima i shodno tome smo odlučili da na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću podržimo program Narodnog pokreta Miodraga - Dake Davidovića. Naravno, njegov ekonomski program je sasvim sigurno jedini program sa pokrićem za njegovo sprovođenje, a ne politička farsa zbog zauzimanja fotelja. Uz to, on je najveći dobrotvor Srpske Pravoslavne Crkve i čuvar srpskog narodnog bića u Crnoj Gori u najtežim vremenima za našu crkvu, naročito sada kada je crkva osiromašena zbog opasne zaraze koja hara i crkva ne može baš kao i cijeli narod da privređuje i u ovim danima održava funkcionisanje i opstanak gdje god je to potrebno. Podržavamo Miodragu Daku Davidovića i želimo mu da bude gradonačelnik Nikšića jer smo sigurni da on svojom privredničkom sposobnošću i ljudskom stranom koju posjeduje može vaskrsnuti naš Nikšić", navodi se u saopštenju koje potpisuje potpredsjednica Opštinskog odbora i član predsjedništva DSS-a, Dubravka Đuretić.

Bonus video: