"nedostojni funkcija koje obavljaju"

DPS: Krivokapić, Bratić i Spajić pokazali svu svoju oholost i potpuno odsustvo empatije

"U svijet su poslali sliku da se na čelu ove države nalaze neodgovorni klero-fanatici koji u ovako složenim okolnostima, zanemaruju činjenicu da su formalno izabrani da obavljaju najsloženije i najodgovornije funkcije u državi"

18383 pregleda 93 reakcija 90 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokrtska partija socijalista (DPS) ocijenila je da su premijer Zdravko Krivokapić i ministri Vesna Bratić i Milojko Spajić "nedorasli odgovornosti koju nose njihove javne funkcije"

U nepotpisanom saopštenju DPS-a se navodi da Krivokapić, Bratić i Spajić nisu "moralno dostojni da ih obavljaju".

Delegacija Vlade Crne Gore prisustvovala je u Trebinju na sahrani umirovljenog episkopa zahumsko-hercegovačkog Atanasija.

"Današnjim nepoštovanjem epidemioloških mjera na sahrani crkvenog velikodostojnika, prisustvovanjem epidemiološki visokorizičnom događaju, skidanjem maske i ljubljenjem kovčega, šokirali su građane Crne Gore. Crna Gora je zemlja koja je na vrhu liste država sa najvišom stopom smrtnosti i zaražavanja. Crna Gora je država u kojoj je vakcinacija kasnila dva i po mjeseca, građani su zaključani po svojim kućama, mnogi privrednici ne rade, njihove porodice su na rubu egzistencije zbog toga što su oni onemogućeni da se bave svojim poslom u ovim složenim epidemiološkim uslovima. Više od hiljadu građana je preminulo, sahranjeni su pod posebnim mjerama koje je ova država propisala, van ustaljenih običaja, uz prisustvo jedne ili dvije osobe", navodi se u saopštenju DPS-a.

Navode da su danas "premijer i ministri ponizili svoje građane".

"Pokazali svu svoju oholost i potpuno odsustvo empatije. U svijet su poslali sliku da se na čelu ove države nalaze neodgovorni klero-fanatici koji u ovako složenim okolnostima, zanemaruju činjenicu da su formalno izabrani da obavljaju najsloženije i najodgovornije funkcije u državi, kojih očigledno nijesu dostojni", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Preporučujemo za Vas