RAZGOVARALI SA MJEŠTANIMA OZRINIĆA

Koprivica: Nikšić opet da bude grad koji vodi računa o svakom građaninu

"Niko iz ove koalicije ne želi da minut više na pozicijama odlučivanja budu oni koji su upropaštavali Nikšić, već da na prvom mjestu budu građani bez obzira na nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost", poručio je nosilac liste "Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić"

15605 pregleda 64 reakcija 64 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Predsjednik Skupštine i lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić apelovao je na mještane nikšićkog naselja Ozrinići da u narednim danima "budu složni, solidarni, istrajni, uporni i ono što jesu – istinske patriote".

Karavan izborne liste "Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić" posjetio je danas Ozriniće, a kako se može vidjeti na videu koji su dostavili nijesu poštovane epidemiološke mjere - fizička distanca od dva metra uz pravilno nošenje maski.

Bečić se zahvalio prisutnima i svim onima koji su, kako je naveo "godinama i decenijama mnogo trpjeli, žrtvovali se, čije su porodice ispaštale, ali nikada nisu poklekli jer su znali da će sloboda doći i da sloboda nema cijenu".

"Jer ste znali da u životu sve dođe i prođe, ali čist obraz i čiste ruke nemaju alternativu. Zato smo uspjeli 30. avgusta, zato ćemo uspjeti da 30. avgust potvrdimo 14. marta. Ne mogu veće patriote i veći Crnogorci od nas biti oni koji su stotine miliona isisavali iz budžeta da bi išli tajkunima, za pale garancije, Limenke..." poručio je Bečić.

Nosilac liste Momo Koprivica je poručio da Nikšić opet treba da bude grad progresivnih misli, grad ideja, kulturnih, filozofskih, privrednih ideja, ali, prije svega, grad koji vodi računa o svakom građaninu.

"Dosta su na prvom mjestu bili tajkuni i kriminalci i ovog puta im ne damo Nikšić. Niko iz ove koalicije ne želi da minut više na pozicijama odlučivanja budu oni koji su upropaštavali Nikšić, već da na prvom mjestu budu građani bez obzira na nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost".

Koprivica je obećao da će se podvući crta i da će se dobiti slika kako se vladalo gradom.

"Nakon što se grad očisti od kriminala, stvoriće se institucije. O Nikšiću će se odlučivati u Nikšiću, a ne iz Splendida, niti bilo koje druge kriminalne sobe", poručio je Koprivica.

Predsjednica OO Nikšić i potpredsjednica Demosa Ksenija Milović rekla je da je ova koalicija "na pravom putu i da ima pravog čovjeka koji je svoje znanje, mladost, stručnost, uložio da Nikšić bude ono što je davno trebalo da bude".

"Da se krene raditi, da se sačuva bezbjednost djece, naprave parkovi i tereni, da Nikšić bude grad kakvim ćemo svi da se ponosimo".

Ispred građanskog pokreta "Ne damo Nikšić" Gordana Radović je kazala da su ciljevi koalicije da se podrže poljoprivredni proizvođači, preduzetništvo i svi oni ljude koji žele da rade i stvaraju u Nikšiću.

"Ovdje je naša budućnost, ovdje planiramo da živimo i stvaramo. Ne damo Nikšić onima koji žele da nas otjeraju odavde, koji misle da svojim neznanjem mogu da vladaju, koji hoće da nas zavade. Želimo mir, rad i disciplinu", kazala je Radović.

Preporučujemo za Vas