Milačić podnio prijavu: Prijećeno smrću njemu i njegovoj djeci

"Poruka uključuje prijetnje poput "Zaklaćemo te kad tad", " Zaklaćemo ti decu!" U poruci se takođe navodi sledeće: "Trebali su vas još više pobit u Jasenovcu". Poruka dalje obiluje besramnim i brutalnim prijetnjama i uvredama", navode iz Prave

16499 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Lider Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Marko Milačić podnio je prijavu protiv izvjesnog Adela Mulića za kojeg su iz Prave Crne Gore saopštili da je na društvenoj mreži Instagram uputio prijetio smrću njemu i njegovoj djeci.

Iz Prave Crne Gore kazali su da su prijetnje uslijedile nakon Milačićevog gostovanja na Televiziji Crne Gore.

"Poruka uključuje prijetnje poput "Zaklaćemo te kad tad", " Zaklaćemo ti decu!" U poruci se takođe navodi sledeće: "Trebali su vas još više pobit u Jasenovcu". Poruka dalje obiluje besramnim i brutalnim prijetnjama i uvredama", navode iz Prave.

Kako su kazali, iz Centra bezbjednosti u Podgorici su odmah po podnošenju prijave od strane Milačića o slučaju obavijestili Osnovno državno tužilaštvo (ODT).

"Prava Crna Gora očekuje hitnu reakciju Tužilaštva zbog poruka mržnje i prijetnji smrću lideru Prave Crne Gore i poslaniku u skupštini Marku Milačiću i njegovoj djeci", zaključuju iz ove partije.

Bonus video: