vlada donijela rješenje

Laković savjetnik za nacionalnu bezbjednost Abazovića

Kako je saopšteno, Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 25. februara usvojila zapisnike o odlukama donijetim, na osnovu člana 10 Uredbe o Vladi Crne Gore, bez održavanja sjednice 1. i 2. marta

16378 pregleda 27 reakcija 26 komentar(a)
Laković, Foto: Printscreen
Laković, Foto: Printscreen

Vlada Crne Gore je donijela Rješenje o imenovanju Miodraga Lakovića za savjetnika potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića za nacionalnu bezbjednost.

Kako je saopšteno, Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 25. februara usvojila zapisnike o odlukama donijetim, na osnovu člana 10 Uredbe o Vladi Crne Gore, bez održavanja sjednice 1. i 2. marta.

Vlada je 1. marta utvrdila i Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Uprave policije.

"U okviru kadrovkih pitanja, Vlada je donijela rješenja o prestanku mandata pomoćnicima direktora Uprave policije Enisu Bakoviću, Zoranu Tomčiću, Zoranu Lazoviću, Dejanu Đuroviću, Draganu Blagojeviću, Dragu Spičanoviću, zbog ukidanja njihovih radnih mjesta donošenjem novog akta o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Uprave policije, kao i v. d. pomoćnika direktora Uprave policije Vesku Damjanoviću, na lični zahtjev. Za v. d. pomoćnika direktora Uprave policije određeni su Saša Mašković, Dejan Knežević, Miloš Rakonjac i Dragan Klikovac, do postavljenja pomoćnika direktora u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjeseci", navodi se u saopštenju.

Dan kasnije, 2. marta Vlada je usvojila Informaciju o potrebi koordinirane i pojačane kontrole sprovođenja mjera za suzbijanje pandemije Kovid-19.

Preporučujemo za Vas