Milatović: Ojačati privredu i dovesti do ubrzanog razvoja Nikšića

"Za kratko vrijeme ćemo utvrditi stanje stvari, skenirati sve imovinske, finansijske i organizacione pozicije preduzeća i napraviti sveobuhvatnu reviziju zakonitosti i urednosti poslovanja, kako bi se utvrdila pravna odgovornost i procesuirala lica koja su kršila propise i službene dužnosti"

6166 pregleda 5 komentar(a)
Milatović, Foto: Demokratska Crna Gora
Milatović, Foto: Demokratska Crna Gora

Angažovanjem društveno odgovornog kapitala u saradnji sa Vladom Crne Gore i kredibilnim investitorima, posvetićemo se razvoju privrede i otvaranju novih radnih mjesta, poručio je kandidat za odbornika koalcije "Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić", Mileta Milatović.

"Osim po sistematskom bezakonju, totalnom urušavanju javnog interesa i neodgovornosti, odlazeća vlast u Nikšiću je prepoznata i po partijskom zapošljavanju nekompetentnih lica na pozicijama od ključnog značaja za razvoj grada", rekao je Milatović.

On je, kako se navodi u saopštenju, rekao da su svi svjedoci da je privredna djelatnost u Nikšiću uništena, a kao rezultat tu je visok stepen nezaposlenosti i sve teža finansijska situacija Nikšićanki i Nikšićana, ali i same Opštine.

"Angažovanjem društveno odgovornog kapitala u saradnji sa Vladom Crne Gore i kredibilnim investitorima, posvetićemo se razvoju privrede i otvaranju novih radnih mjesta", naglasio je Milatović i dodao da će podržati edukacije i prekvalifikacije, projekte samozapošljavanja i podrške mladim preduzetnicima, naročito ženama.

"Za kratko vrijeme ćemo utvrditi stanje stvari, skenirati sve imovinske, finansijske i organizacione pozicije preduzeća i napraviti sveobuhvatnu reviziju zakonitosti i urednosti poslovanja, kako bi se utvrdila pravna odgovornost i procesuirala lica koja su kršila propise i službene dužnosti", rekao je Milatović.

Na taj način će, kako kaže, ojačati privrednu djelatnost i dovesti do efikasnog i ubrzanog razvoja grada i dodaje da će kroz otvaranje novih radnih mjesta, sniziti stopu nezaposlenosti i zadržati mlade ljude u Nikšiću.

"Nova vlast će služiti narodu. Zajedno ćemo stvarati poslovne prilike sa jednakim šansama za sve", zaključio je Milatović.

Bonus video: