ODRŽAN SASTANAK OPŠTINSKIH ODBORA

Demos: Moguć zajednički nastup u Beranama sa SDP i GP URA

Visoka saglasnost je, dodaju, postignuta i u smislu nastavka razgovora kako unutar ove tri partije, tako i iniciranja razgovora sa ostalim građanskim snagama u toj opštini
82 pregleda 15 komentar(a)
DEMOS Berane, Foto: Demos
DEMOS Berane, Foto: Demos
Ažurirano: 14.12.2017. 14:18h

Nakon sastanka predstavnika beranskih odbora Demosa, Socijaldemokratske partije (SDP) i Građanskog pokreta URA, postignuta je visoka saglasnost o mogućem zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u tom gradu, saopšteno je iz Demosa.

Kako su kazali, predstavnici tri partije konstatovali su da će ozbiljno analizirati situaciju, te pružiti adekvatan odgovor na velika očekivanja građana Berana za zajedničkim djelovanjem opozicije.

Visoka saglasnost je, dodaju, postignuta i u smislu nastavka razgovora kako unutar ove tri partije, tako i iniciranja razgovora sa ostalim građanskim snagama u toj opštini.

Kako navode, u narednom periodu tri partije će uz konstantnu komunikaciju donijeti konačnu odluku o načinu izlaska na izbore.

Sastanku su prisustvovali Mirko Pavićević i Đorđije Delević iz SDP-a, Dragan Labudović, Sonja Đukić – Šarić, Radoje Miki Merdović iz GP URA i Radovan Asanović, Vladimir Asanović i Branko Raičević iz Demosa.

Preporučujemo za Vas