SD Nikšić: Činjenica da se gospodinu Miloševiću priviđaju bivši funkcioneri policije od kojih ne vidi strane državljane

Iz SD su poručili Miloševiću "da malo bolje otvori oči", jer nijesu problem građani Crne Gore koji, eventualno, borave u gradu pod Trebjesom, već oni iz inostranstva, koje on ne vidi, a koji i te kako narušavaju i bezbjednosnu situaciju u gradu, između ostalog

3513 pregleda 12 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate

Državni sekretar u MUP-u i rukovodilac Operativnog tima za kontrolu izbornog procesa u Nikšiću, funkcioner GP URA, Rade Milošević, vidi i ističe kao problem prisustvo građana Crne Gore u Nikšiću, a istovremeno ignoriše činjenicu da našim gradom već duži vremenski period "vršljaju" građani Srbije, Republike srpske i Kosova, navodi se u saopštenju Socijaldemokrata Nikšića.

"No, činjenica da se gospodinu Miloševiću priviđaju bivši funkcioneri policije od kojih ne vidi strane državljane koji se direktno miješaju u izborni proces u Nikšiću može biti posljedica trauma iz prošlosti, te ga stoga nećemo oštrije u tom smislu osuđivati", kazali su iz SD.

Iz SD navode da su imali prilike da pročitaju i demante gospodina Zorana Lazovića koji tvrdi da je posljednji put boravio u Nikšiću službeno, kao pomoćnik direktora Uprave policije.

"S druge strane, iskoristili bismo priliku da gospodina Miloševića, kao službenika MUP-a, upitamo da prokomentariše prisustvo biznismena Vlada Mandića, poslanika srbijanskog SNS-a Predraga Rajića, srbijanskog bezbjednjaka Stevana Simijanovića kojem je Miloševićeva partija plaćala smještaj, Marije Havrilov, članice srpskog pokreta Zavetnici, Igora Dodika, sina srpskog člana Predsjedništva BIH Milorada Dodika, političkih predstavnika Srba sa Kosova i mnogih drugih", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata Nikšić.

Dalje navode da su "svi oni" došli samo sa jednim ciljem, da podrže koaliciju Za budućnost Nikšića.

"Ko će ga znati, možda i GP URA u tom smislu ima neki interes, s obzirom da su, svojim potezima, broj procrnogorski orijentisanih birača koji ih podržavaju sveli na nivo statističke greške", kazali su iz SD.

Iz SD su poručili Miloševiću "da malo bolje otvori oči", jer nijesu problem građani Crne Gore koji, eventualno, borave u gradu pod Trebjesom, već oni iz inostranstva, koje on ne vidi, a koji i te kako narušavaju i bezbjednosnu situaciju u gradu, između ostalog.

"Budite ozbiljan državni funkcioner, gospodine Miloševiću, prošlo je vrijeme kad ste sa crnogorskom policijom bili u nekim drugim odnosima", zaključuju.

Bonus video: