Jonica: Husovića ću pamtiti kao čovjeka od riječi

"Iskreno žalim zbog gubitka dragog kolege i prijatelja, sa kojim sam godinama unazad kroz partijsku i ličnu komunikaciju imala izgrađen odnos međusobnog poštovanja i povjerenja"

3307 pregleda 4 komentar(a)
Jonica, Foto: Socijalisti
Jonica, Foto: Socijalisti

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica uputila je, povodom smrti lidera Bošnjačke stranke Rafeta Husovića, izraze saučešća njegovoj porodici i Bošnjačkoj stranci.

"Iskreno žalim zbog gubitka dragog kolege i prijatelja, sa kojim sam godinama unazad kroz partijsku i ličnu komunikaciju imala izgrađen odnos međusobnog poštovanja i povjerenja. Gospodina Husovića sam tokom naših susreta upoznala i pamtiću ga kao čovjeka od riječi, osobu punu razumijevanja za sve aktere političkog života i političara doslednog u svojim stavovima i odanog svojim načelima. U ime Socijalista Crne Gore, i u svoje lično, izražavam najdublje iskreno saučešće porodici Husović i Bošnjačkoj stranci“, navela je Jonica.

Doskorašnji predsjednik Bošnjačke stranke i nekadašnji potpredsjednik Vlade preminuo je u 57. godini, nakon duge i teške bolesti.

Bonus video: