Marković: Ako ne izaberete vrijednosti koje pripadaju građanima Evrope i svijeta, budućnost će biti podjele, mržnja...

On je poručio da Sanja Damjanović i Evropski tim za Nikšić građanima osiguravaju napredak i jednake uslove - bez obzira na lična, građanska i politička svojstva

7829 pregleda 131 reakcija 48 komentar(a)
Marković, Foto: Tviter/Duško Marković
Marković, Foto: Tviter/Duško Marković

Na lokalnim izborima u Nikšiću u nedjelju odlučuje se o budućnosti u vrijednostima koje pripadaju građanima Evrope i savremenog svijeta, ocijenio je bivši premijer Duško Marković.

"Poštovane građanke i građani Nikšića, u nedjelju se ne borite za Nikšić kako se to najavljuje iz Srbije. Nikšić je oduvijek vaš i naš, crnogorski - svjetionik i temelj države Crne Gore", poručio je Marković.

On smatra da se u nedjelju odlučuje o budućnosti u vrijednostima koje pripadaju građanima Evrope i savremenog svijeta.

"Ako njih ne izaberete - neka druga budućnost biće podjele, mržnja, revanšizam i otpor prema drugom i drugačijem. Nemila stvarnost u kojoj se neće voljeti i poštovati svoja kuća i svoja domovina! Zbog toga u nedjelju imate lak izbor: zaokružite broj 1 na glasačkom listiću", kazao je Marković.

On je poručio da Sanja Damjanović i Evropski tim za Nikšić građanima osiguravaju napredak i jednake uslove - bez obzira na lična, građanska i politička svojstva.

Bonus video: