Abazović sa počasnim konzulima Crne Gore u Sjevernoj Makedoniji

Abazović se, kako je saopšteno iz kabineta potpredsjednika Vlade, zahvalio počasnim konzulima Azeskom i Andrijaševiću što na dostojan način predstavljaju Crnu Goru u RSM i doprinose jačanju ugleda Crne Gore

2557 pregleda 1 komentar(a)
Foto: gov.me
Foto: gov.me

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović u sklopu dvodnevne posjete Sjevernoj Makedoniji sastao se sa počasnim konzulom u Štipu Brankom Azeskim i počasnim konzulom u Bitolju Miloradom Andrijaševićem.

"Sastanak je bio prilika da potpredsjednik Vlade dr Dritan Abazović i počasni konzuli porazgovaraju o izvanrednim odnosima Crne Gore i Sjeverne Makedonije, kao i mogućnostima za unaprjeđenje saradnje. U tom smislu, počasni konzuli i potpredsjednik Abazović razmatrali su mogućnosti za jačanje ekonomske saradnje kroz investiciona ulaganja i promociju turističkih potencijala Crne Gore", saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Vlade.

Kako se dodaje, Abazović se zahvalio počasnim konzulima Azeskom i Andrijaševiću što na dostojan način predstavljaju Crnu Goru u RSM i doprinose jačanju ugleda Crne Gore.

Sastanku su prisustvovale ambasadorka Crne Gore u Sjevernoj Makedoniji Marija Petrović i Prvi sekretar u ambasadi Crne Gore Ivana Šikmanović.

Bonus video: