Lasica: Ostvarimo ključnu pobjedu kako bi Nikšić postao opet sportski, ali i privredni, obrazovni i kulturni centar

"Svako ko je imao čast da obuče dres sa zlatnim orlom zna da iza nas stoje stotine hiljada građana Crne Gore i da je svaki pogodak, svaka odbrana, svaka pobjeda jednako i naša i njihova", poručio je Lasica

12342 pregleda 29 reakcija 28 komentar(a)
Lasica, Foto: SDP
Lasica, Foto: SDP

Crnogorski sportisti su uvijek bili najbolji predstavnici naše zemlje. Naš grb i naša himna su uvijek bili naša najveća svetinja, a nastup za crnogorsku reprezentaciju jedan od nasjrećnijih dana za sve nas, rekao je Marko Lasica, rukometni reprezentativac i kandidat za odbornika "SDP-Srcem za Nikšić".

"Svako ko je imao čast da obuče dres sa zlatnim orlom zna da iza nas stoje stotine hiljada građana Crne Gore i da je svaki pogodak, svaka odbrana, svaka pobjeda jednako i naša i njihova! Zbog toga je bitno da i u nedjelju, u našem Nikšiću postignemo još jednu značajnu pobjedu. Pobjedu građanske, evropske i napredne Crne Gore. Da glasamo srcem za građanski i crnogorski Nikšić", poručio je Lasica.

On je pozvao one koji su bili uz njih dok su zajednički pobjeđivali, da još jednom ostvare ključnu pobjedu kako bi Nikšić postao opet sportski, ali i privredni, obrazovni i kulturni centar Crne Gore.

"Zato u nedjelju hrabro, lavovski, nikšićki i crnogorski - za listu pod rednim brojem 3, SDP - Srcem za Nikšić", zaključio je Lasica.

Bonus video: