Krivokapić odgovorio Đukanoviću fotografijama: Od podrške ratu do antiratnih akcija

"Sve to je tekovina DPS-a, dosljedno nedosljedna. Umjesto citata medijima prilažemo fotografije, koja svjedoči o dosljednosti, čestitosti, i toleranciji predsjednika Crne Gore, koji bi zarad još koje godine vlasti opet igrao iste uloge", zaključuje se u reagovanju

89617 pregleda 232 reakcija 144 komentar(a)
Foto: Kabinet Predsjednika Vlade
Foto: Kabinet Predsjednika Vlade

Crna Gora je umorna od izjava funkcionera Demokratske partije socijalista (DPS), izazivanja vještačkih kriza i podjela među građanima Crne Gore, saopšteno je iz kabineta predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića.

Oni su reagovali na saopštenje upućeno iz kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u kojem se navode citati vladike Atanasija Jevtića, i kazali da Crna Gora želi da te izjave što prije zaboravi, jer će tako prije doći do izmirenja među ljudima.

"Umjesto citata iz trodecenijske kleptokratske vladavine DPS-a, prepune obrta, od velesrba do velecrnogoraca, preko velepravoslavaca do ateista, od podrške ratu do antirantih akcija. Sve to je tekovina DPS-a, dosljedno nedosljedna. Umjesto citata medijima prilažemo fotografije, koja svjedoči o dosljednosti, čestitosti, i toleranciji predsjednika Crne Gore, koji bi zarad još koje godine vlasti opet igrao iste uloge", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: