Arsović: Za projekat za kolektor zaokružena finansijska konstrukcija

"Da ga interesuju, znao bi da je za projekat za prečišćavanje otpadnih voda zaokružena finansijska konstrukcija, i da je u fazi pretkvalifikacija za tender"
73 pregleda 1 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 13.12.2017. 16:05h

Odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović kazao je da odbornik Demokratskog fronta Miodrag Bešović ne može ni da poznaje odbornike Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada jer ih je "više nego duplo u odnosu na odbornike DF-a."

On je reagovao na saopštenje odbornika DF-a u Skupštini Glavnog grada Miodraga Bešovićž koji je rekao da "odbornici DPS služe isključivo za podizanje ruku."

"Odbornik Demokratskog fronta Miodrag Bešović ne može ni da poznaje odbornike Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada jer nas je više nego duplo u odnosu na odbornike DF-a, voljom naroda. To je najbolji pokazatelj ko kako radi i ko je koliko doprinio da se Podgorica i Crna Gora razvijaju a ko upravo suprotno. Odbornik Bešović bi trebalo da zna da sam ja imenovan za odbornika na posljednjoj sjednici gradskog parlamenta, pa nije logično da budem aktivan prije nego što sam postavljen, ali sam se kao odbornički kandidat interesovao za teme od značaja za građane. To takođe govori i o činjenici koliko odbornika Bešovića interesuju teme u vezi sa funkcionisanjem lokalne uprave. Da ga interesuju, znao bi da je za projekat za prečišćavanje otpadnih voda zaokružena finansijska konstrukcija, i da je u fazi pretkvalifikacija za tender. To je, međutim, istina koja boli odbornika Bešovića, da će upravo u mandatu ove uprave početi gradnja novog kolektora, pa neće moći da neposredno pred izbore, kada se jedino i sjeti građana Podgorice i rijeke Morače, manipuliše građanima. Koliko mu je to dosad uspijevalo, govore rezultati svih izbora, a posebno ovih posljednjih, koji su i najbolji pokazatelj ko radi u interesu građana a ko protiv. Građani dobro prepoznaju razloge zbog kojih se DF aktivira pred izbore, u međuvremenu čak i ne dolazeći redovno na sjednice Skupštine. Toliko o brizi za narod", navodi se u reagovanju Arsovića.

Bonus video: