"Zdravo Berane": Sigurni smo u pobjedu na izborima

"Beranke i Beranci vrlo dobro znaju da se ova lokalna vlast, prije svega, suočila sa problemom zaduženosti i vraćanja milionskih dugova, koje je tadašnja DPS-ovska uprava ostavila iza sebe i za razliku od onih koji su tada pobjedjivali Berane i Berance, koalicija “Zdravo Berane” je nudila realna rješenja"
121 pregleda 7 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 13.12.2017. 13:32h

Koalicija “Zdravo Berane”, sa uvjerenošću u sigurnu pobjedu i nastavak saradnje sa svojim sugradjanima, dočekuje 4.februar. Prethodna odgovorna politika daje nam za pravo da se na takav način osvrnemo na sve ono što se 4 godine dešavalo u našim Beranama, saopšteno je iz ove koalicije.

"Beranke i Beranci vrlo dobro znaju da se ova lokalna vlast, prije svega, suočila sa problemom zaduženosti i vraćanja milionskih dugova, koje je tadašnja DPS-ovska uprava ostavila iza sebe i za razliku od onih koji su tada pobjedjivali Berane i Berance, koalicija “Zdravo Berane” je nudila realna rješenja. Ponosni smo na ostvareno u prethodnom mandatu. Ponosni na prve 4 godine “Zdravih Berana” i nećemo stati na ostvarenom. Desetine uspješnih infrastrukturnih projekata su za nama. Gradjani dobro znaju i pamte. Odgovorno, kao i prije 4 godine i danas tvrdimo da ćemo sve što obećamo i završiti. I zato vam, dragi naši Beranci, obećavamo da idemo u nastavak priče “Zdravih Berana”. Osnova našeg programa je odgovoran odnos prema penzionerima. Izgradnja stambene zgrade za penzionere osnova je naših budućih ulaganja i više smo nego sigurni u njegovu potpunu realizaciju", kazali su iz ove koalicije.

Oni napominju da je socijalna politika u vrhu njihovih prioriteta.

"“Zdravo Berane” se i u prethodnom periodu izuzetno odgovorno odnijelo prema ovoj vrsti obaveza. U naredne četiri godine opredijelićemo značajan iznos sredstava za porodice sa šestoro i više djece. Na seoskom području, izdvajaćemo 10 i više hiljada eura takvim porodicama, a tako izraziti svoju zahvalnost porodicama, koje na takav način ostavljaju trag u našim Beranama i vrše promociju našeg grada. Bogata porodica je stub našeg društva i mi je nećemo i ne smijemo zaboraviti.Ulaganja u oblasti životne sredine, kao što su podzemni kontejneri i reciklažno dvorište, dio su mnogobrojnih projekata, koje namjeravamo realizovati" kazaki su u saopštenju.

"U gradskom jezgru ćemo izgraditi stambenu zgradu za lica u stanju socijalne potrebe, sa najmanje 20 stambenih jedinica. Budžetska izdvajanja za tu stavku samo su dio onoga što “Zdravo Berane” namjerava za naredne četire godine.Izgradnja Dnevog centra za osobe sa smetnjama u razvoju 18 +, izgradnja gradske garaže, rekonstrukcija Centra za kulturu, stadiona malih sportova, izgradnja Dnevnog centra za stariju populaciju osnove su našeg budućeg političkog djelovanja i samo su dio onoga što ćemo u narednom mandatu, uspješno, sa vama, našim Berancima i realizovati", zaključili su u kolaiciji "Zdravo Berane".

Bonus video: