Koprivica: Pokazali smo kako se oblikuje politička scena, zato smo jedini koji smo doživjeli rast

"I od večeras je slobodan, oslobođen od kriminalnih hordi Brana Mićunovića i Zorana Lazovića. Pobijedili smo osmijehom, olovkom, mudrošću i hrabrošću.. DPS će dugo biti u opoziciji, a meni je čast što sam predvodio listu koja je zadala udarac DPS-u", kazao je Koprivica

43537 pregleda 1960 reakcija 49 komentar(a)
Koprivica, Foto: Svetlana Mandić
Koprivica, Foto: Svetlana Mandić

Nosilac liste "Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić" Momo Koprivica čestitao je pobjedu i oslobođenje Nikšića i potvrdu rezultata od 30.avgusta.

On je kazao da je ovo pobjeda na kvadrat, pobjeda svih građana Nikšića, građanskih, progresivnih snaga i da su oni doživjeli najveći mogući rast glasova u odnosu na parlamentarne izbore za oko 4,5 hiljade.

Koprivica je istakao da je ponosan na rezultate i na sve konstituente, i obećao da će Nikšić biti slobodan grad.

"I od večeras je slobodan, oslobođen od kriminalnih hordi Brana Mićunovića i Zorana Lazovića. Pobijedili smo osmijehom, olovkom, mudrošću i hrabrošću.. DPS će dugo biti u opoziciji, a meni je čast što sam predvodio listu koja je zadala udarac DPS-u", kazao je Koprivica.

Istakao je da su dugo čekali na ovu građansku, demokratsku pobjedu i i daj e njihova lista moralni pobjednik.

"Borili smo se svojim kadrovima, bez pomoći sa strane. Ovim rezultatom dokazali smo kako treba da se oblikuje politička scena, zato smo mi jedini koji smo doživjeli rast a svi ostali.pad. Ovaj rezultat je garancija da je sačuvana državna vlast i dat je impuls za državnu.Vladu", rekao je Koprivica.

On je poručio da su Nikšićani uvijek na sve izazove davali dostojanstven odgovor.

"Mi smo na sve provokacije odgovorili mirom i mladi ljudi, naši aktivisti, su pokazali šta je najljepše u najljepšem gradu. Kampanju smo organizovali svojim novcem, bez pozajmica, kredita i pokazali da oni koji nemaju nalogodavca, pozajmica i kredita uspiju i da se pošten rad isplati."

Zahvalio se svim članovima, predsjedniku Skupštine i Vlade na porukama mira, Upravi policije koja je nakon smjena pokazala "kako se pravovremeno reaguje", te pozvao sve članove i simpatizere da kući slave.

Bonus video: